Ce model este ?

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
pai scrie acolo a carei companie de cale ferata ii apartine.....FS caile ferate italiene. este o locomotiva diesel D445. modelul din pozele tale este epoca IV hobby, dar vezi ca il mai produce si rivarossi in epoca IV si epoca V noutati 2009.
 
Salut !

Poate te ajut eu.

Numele lok.-Class D445 - FS
Perioada 1968-1985

Cateva detalii despre ea:

De D.345-i structura este foarte similar cu cel din D343. În compartimentul central, locuinĂžă de motor, de generator de sistem Âşi de răcire, se lipsesc camera de bagaje, care a fost folosit niciodată în clasa anterioară. Motorul este un V, 4 +4 cilindru FIAT 218SSF cu injecĂžie directă de combustibil, cu o putere de iesire de 1350 CP la 1500 rot / min.

Electric este un generator de curent continuu cel care a fost produs de Tecnomasio Italiano-Brown-Boveri (TIBB), cu o putere de 960 kW. De motoare electrice, câte unul pentru fiecare boghiu, au fost produse de către Ansaldo.

Circuit de comandă include electro-pneumatică, comutatoare Âşi relee, situată într-o cabina mare in fata taxi. D345 static, de asemenea, a introdus un regulament cu-câmp slăbire (de manevră) din motoare de tracĂžiune, care este divizată în cinci niveluri, care sunt inserate automat (o dată pe la fiecare motor) atunci când controler de regulator (care arata ca un volan Âşi a 13-a poziĂžii) este în orice gradaĂžie între 10 Âşi 13.

(scuze de traducerea necorecta a unor cuvinte-am folosit google translate)

Cateva detalii tehnice:

Camera manufacturer Canon
Camera model Canon PowerShot S2 IS
Exposure time 1/200 sec (0.005)
F-number f/8
Date and time of data generation 08:50, 31 August 2006
Lens focal length 10.4 mm

Am ajutat atat cat am putut!

Bafta in continuare...
 
Catalinzz a spus:
Cateva detalii tehnice:

Camera manufacturer Canon
Camera model Canon PowerShot S2 IS
Exposure time 1/200 sec (0.005)
F-number f/8
Date and time of data generation 08:50, 31 August 2006
Lens focal length 10.4 mm

ce reprezinta ce ai scris mai sus.....?
 
nu stiu...le-am gasit pe wikipedia...eu am crezut ca voi stiti.. :confused:

Eu habar nu am.

Link de unde am luat...

http://en.wikipedia.org/wiki/FS_Class_D345
 
acum m-am prins....am vazut camera manufacturier Canon...eu primadata am zis ca asa se mai numeste locomotiva...iar la urma chestia cu 10.4 mm...acum m-am prins ca era vorba despre aparat foto....doamne ce neatent pot fi uneor....ha ha ha..ce imi plac glumele mele... :D :D :D :D :D... :D :D ...hai ca am fost tare cu asta...