Salutari,
vreau sa va prezint transformarile prin care au trecut modelele de la Roco Minitanks , niste modele executate jalnic, chinezarii de 2 lei.
Dupa mult chin, data fiind dimensiunea mica a modelelor dar si calitatea proasta a pieselor injectate si a plasticului (cred ca e PVC moale), am reusit sa le scot la fata zic eu, si sper ca la fel spuneti si voi :?:
Primul, camionul MAN de 5t, a fost facut curatel, pentru ca e utilizat de caposii din localitate (nu spun care).

Se observa ca placuta de inmatriculare si farurile sunt curate, ca sa nu iau amenda.

Lipirea am facut-o cu cianoacrilat, adezivul meu Testors fiind total ineficient. Vopsirea a fost facuta dupa ce am dat cu smirghel fin toate suprafetele si le-am spalat cu detergent de vase, ca nici macar grund-ul nu adera la suprafete.
Urmatorul este un ciudat Magirus Deutz, gata in proportie de 80% deoarece am ceva probleme cu bratul macaralei, brat pe care sper sa-l termin maine.
Ultimul a mai fost prezentat, dar acum este in alta lumina, mai naturala.
Piticosenia asta de tanc M41 este pregatita pentru casare, fiind jegoasa, zgariata si ruginita.
Parerile si opiniile sunt binevenite (cele de bine

)