canton bariera home made

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

DAN C.F.R.

Active Member
25 Aprilie 2016
215
0
bucuresti
LOCATION
bucuresti
Salutare tuturor!
Tot pentru Halta David am construit un canton necesar la bariera.Am folosit carton subtire pe care l-am imbracat in lemn provenit de la scobitori plate.Acoperisul l-am facut din acelasi tip de carton pe care l-am imbracat in smirghel negru fin.Geamul si usa sunt Auhagen.
Partea cu usa amfacut-o cu stinghiile de lemn suprapuse, insa datorita grosimi acestora nu a iesit ceva prea estetic.Lateralele si spatele le-am facut cu stinghiile puse una langa alta.Azi am demontat toata partea cu usa si am refacut-o cu grija, am montat stinghiile ca in lateral si eu cred ca arata mai bine acum.

Urmeaza operatiunea de vopsire si stalpul cu izolatorii electrici de la reteaua electrica.Barierele sunt in lucru...
 
Cantonul o sa stea in pozitia din prima fotografie?

sany4580.jpg


In general cantoanele sunt pozitionate paralel cu calea ferata.

Daca tot ai facut cantonul cu peretii din scandura poate era bine sa fi montat scandura in sistem caplama.
Montajul se face ca la tigle, de jos in sus, iar scandura de deasupra se petrece putin peste scandura de jos, lambriul exterior

structura_clip_image015.jpg


sursa

http://www.maisonbois-com.com/produitservices_structure.php


Numai peretii realizati din lemn masiv, busteni sau fasonati, sunt realizati din elemente asezate unele peste altele dar la un canton poate ca nu se justifica.
 
canton home made

<r>Pozitia cantonului este cea din fotografia nr.1, eu l-am asezat paralel cu soseaua si de aceea este intr-o parte.Soseaua se intersecteaza cu sina in unghi mai mic de 90 grade, insa desi este pozitionat astfel cantonierul are vedere buna in ambele parti prin geamul usii si fereastra.Oricum este anuntat telefonic cand urmeaza sa vina trenul... <E>:D</E> <br/>
O sa tin cont de sfaturi, analizez si iau o decizie. <E>:wink:</E></r>