Camion furgon ROMAN

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

scristi

Well-Known Member
Trenulist
12 Septembrie 2016
391
57
Braila
YAHOO
[email protected]
LOCATION
Braila
Tot presat fiind de colegul nostru Gam3 :D am reusit sa fac un topic legat de acest model, in primul rand am tot alergat dupa un astfel de furgon avand in vedere ca Insula Mare a Brailei e aproape si firma care se ocupa de insula are sediul in oras am zis sa ajung pe la ei sa masor unul Din nefericire masinile erau in balta, undeva pe la depozite, deoarece pe timp de iarna folosesc masinile mici gen maxi taxi. Pana la urma am gasit unul fiind parcat in fata unui supermarket, na am facut doua lucruri de o data. Dar destul cu vorbele si sa punem poze.

Ma folosesc deja de poza postata la articolul lui Gam 3 sper sa nu se supere :fluierat: ca eu am facut poze dar sincer nu mai stiu pe unde le-am pus.

Am facut un plan desfasurat al cutiei, m-am dus la un router si le-am decupat, pus rame din sarma de cupru de 0.25, sarma de bobina de la un transformator, o prima asamblare,
Un o mana de primer si un interior pt un a doilea furgon,
Si dupa vopsire si asamblare finala celui de-al doilea furgon,

Am uitat sa spun, inclusiv geamurile au fost decupate pe router.