C.F.F. Nehoiu....

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

dimitrov

Well-Known Member
Trenulist
26 August 2007
591
7
Ce înseamn㒠s㒠te mai ştie şi prin neam, careva, "bolnav" de-un oarece hobby...... Acum câteva zile, cumnatul meu, mi-a fă’cut o "trimitere" pe "facebook" cu tema VIZITE DE DOCUMENTARE C.F.F. NEHOIU - COMANDĂU, documentare de gă’sit la adresa http://youtu.be/ADOfoXbzMQ8 .
Am parcurs-o şi nu pot decât s㒠exprim o simplă’, sincer㒠şi cald㒠mulţumire autorului acestei documentă’ri (documentare în urma că’reia va apă’rea şi o carte), "documentaristul" numindu-se STELIAN POPESCU, un om de-al locului, aşa cum reiese din specificaţiile ce apar la videoclipul de pe Youtube.
Merit㒠s㒠citiţi şi textul autorului....e interesant şi "viral" (expresie la mod㒠astă’zi) când ai o intenţie rezumat㒠la pur㒠cunoaştere istoric㒠şi nu anchetă’....... Material publicat pe Youtube în 25 Februarie 2014.

Deci, vizionare plă’cută’....http://youtu.be/ADOfoXbzMQ8

P.S. Am că’utat în cele dou㒠pagini de "că’i ferate înguste" un subiect identic (ca s㒠nu fie "duble" şi s㒠alergi de la unul la altul), dar negă’siind, l-am deschis pe acesta.
 
  • Like
Reacții: Markus