Iluminatul este asigurat de 3 becuri,in capete si unul in cazan centru pt.luminile de inspectie la ambielaj,lumina este transmisa prin ghiduri optice,in analog nu ies in evidenta insa in digital acestea se intensifica dar nu devin"halogene".Despre luminile de inspectie s-a mai vorbit pe alt forum,nu insist,acestea se aprind dintr-un comutator aflat sub ambielaj,eu am modificat acest aspect astfel incit se aprind din functia F1,independent de functionarea motorului
Demontarea locom.a decurs fara probleme desi am avut dificultati in traducerea instructiunilor(multumiri colegilor care au raspuns apelurilor mele)desi suruburile de prindere au fost inlaturate,am avut o oarecare rezistenta la desprinderea subansamblelor
La montarea decodorului nu am avut probleme desi am constatat cu neplacere o negijenta in lipiturile de pe placa de baza,bavuri ce au trebuit inlaturate dar le-am trecut cu vederea atunci cind am finalizat,montat si rulat de proba locomotiva

Observatie:din cauza spatiului restrins din locasul placii de baza,nu am reusit instalarea unui decodor cu sunet,difuzorul nu avea loc pe nicaieri,daca s-a reusit acest lucru de cineva sa intervina,accept orice indicatie