Baza de date!

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

ICRA

Well-Known Member
Trenulist
24 August 2011
811
119
Bucuresti
LOCATION
Bucuresti
Am mai scris asta in linkuri utile dar nu cred ca a vazut toata lumea
Salut,

Un mic offtopic. Mai inainte in acest topic am vazut o discutie despre nemultumirea fata de calitatea pozelor de pe siteul http://cfr.stfp.net/ .
Dupa parerea mea cand te documentezi despre orice lucru este bine sa strangi cat mai multa informatie, in cazul asta pentru o locomotiva eu ma uit la detalii si ma multumesc cu orice poza. Pacat este ca pe acel site nu sunt si poze de arhiva.

Si eu sustin infintarea unei baze de date la care poate sa participe oricine cu poze facute de el sau de arhiva pentru fiecare model in parte.

In cazul asta am creeat un blog-exemplu , unde am postat pozele pe care le-am facut pentru 230.039. Am etichetat postul cu numarul locmotivei, astfel de fiecare data cand postez poze sau gasesc poze de arhiva pe net (voi specifica linkul pe care am gasit poza) voi adauga si eticheta 230.039.
Si asa vor urma alte si alte locomotive.
Etichetele devin butoane, adica eu cand dau click pe 230.039 de exemplu o sa vad toate postariile cu pozele lui 230.039 puse de mine sau de cei ce se alatura blogului.
Fiecare va avea drept de postare.

http://romaniantrains.blogspot.com/

Cei interesati imi trimit adresele de mail pe PM si eu le trimit invitatia pentru a se alatura ca autori ai blogului. Toata lumea are drept decizional!

Sper ca nu am incalcat regulile forumului.