Stiu ca e incinta de telefon. Dar suna bine. Spuneam de studiat felul in care este construit labirintul din el. Are un bass fenomenal pt marimea lui. Ar merge modificat un pic. Ani in urma, nemultumit de boxele Tehnoton am construit singur doua tip bass reflex din lemn aglomerat, le-am furniruit si vopsit negru. Arata si suna si la ora actuala ca niste boxe Technics. La N, scara mea preferata, iese din calcul din cauza spatiului. La HO ar fi loc destul. Am tot luat din demolari de telefoane, dar nici unul nu are bass-ul asa clar. Poti inregistra cel mai curat si mai bun proiect, daca il redai prost, s-a dus toata munca. Incintele actuale de pe piata sant un compromis. O cutiuta care face ce poate. Nu contest munca ta, e de apreciat, putini fac treaba asta in conditiile in care in romania se arunca cu caramizi dupa tine prin gari daca pozezi ceva. Mai rau ca in Area51. Aici vreau sa insist pe viitor si vreau ajutor. Eu cu un difuzor decent pt sunet. Tu sau altcineva cu sunetul. Sa vedem ce iese. Timp sa fie.