BÄ‚ILE HERCULANE...

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
A

Anonymous

Guest
Salutare tuturor!
Sunt foarte pasionat de natură’, de munte, şi anul acesta am dat o fug㒠pân㒠la Bă’ile Herculane. Am mai fost şi în alţi ani dar acum mi s-a pă’rut c㒠staţiunea arat㒠mai bine ca oricând. Și e una dintre cele mai faine zone din ţară’, şi aş putea spune, din lume.

Am dorit s㒠ataşez şi câteva poze din zonă’, pentru a v㒠convinge!
Vreau s㒠spun c㒠am ră’mas surprins de faptul c㒠tot mai mulţi români îşi petrec vacanţele în stră’ină’tate, cu toate c㒠în România e şi mai ieftin, şi mai frumos.
Adic㒠puţine ţă’ri sunt frumoase ca România, avem un potenţial turistic uriaş, dar din pă’cate nu prea ştim s㒠ne apreciem ţara în ultima vreme.
De aceea vreau s㒠v㒠spun câteva impresii despre aceast㒠excursie în România... anul acesta nu am dormit în Herculane, dar anul trecut am stat câteva zile la o pensiune, camer㒠dublă’, unde tariful era 80 ron/pe noapte.
Mâncarea a fost foarte bun㒠(am mâncat la una din terasele din centru), erau destui turişti de fiecare dată’.
Recomand tuturor s㒠stea mă’car o noapte în aceast㒠frumoas㒠staţiune, şi de asemenea, fac un apel la voi toţi... dac㒠ajungeţi vreodat㒠prin aceast㒠staţiune sau în oricare alt loc din ţară’, încercaţi s㒠pă’straţi cură’ţenia!
Locul acesta e minunat,peisajele fantastice,cu chei,mici cascade,pă’duri...o încântare pentru ochiul turistului.Și drumul foarte bun pân㒠acolo,chiar refă’cut în totalitate în apropierea oraşului.
Eu de fiecare dat㒠când merg undeva la munte, strâng toate gunoaiele într-o pung㒠şi le arunc la primul coş de gunoi
Iat㒠şi pozele.