Automotor Malaxa 900

Radu161

Well-Known Member
Moderator
Trenulist
25 Mai 2007
1.750
14
Bucuresti/Arad
r161trains.wordpress.com
WEBSITE
http://r161trains.wordpress.com/
YAHOO
radu161
LOCATION
Bucuresti/Arad
Considerand ca la malaxe se pot face cateva imbunatatiri, acum cateva luni m-am apucat de o noua varianta a Malaxelor 900, ce sa contina cateva detalii in plus si imbunatatiri din punct de vedere functional.

Una dintre problemele importante care imi mancau timp era instalatia electrica. Pana la urma m-am decis sa-mi realizez un circuit pe care sa lipesc toate componentele de iluminare si mufa pentru decodor. Circuitul este realizat prin corodare. De asemenea, placa are si rolul de a rigidiza interiorul automotorului.Pentru iluminarea interioara am optat pentru leduri smd galbene, iar pentru faruri, leduri smd warm-white.Ca detalii suplimentare, au fost adaugate deflectoarele de fum de la cosul sobei, cablurile pentru alimentare electrica de pe bot, bare pe colturile carcasei, stergatoare de parbriz si faruri imbunatatite.
Automotoarele au primit numerele 987 si 978.
987 este dummy, adica nu are motorizare.978 este motorizat.Pentru o functionare mai buna, am adaugat o cuplare electrica intre ele, realizata din pini similari celor de la decodoare. Prin aceasta, fiecare unitate practic culege curent prin 4 osii, in loc de doar 2.Si o poza de ansamblu cu acest cuplu de automotoare.