Autobuz TV-2

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

Gam3

Moderator
Super Moderator
Trenulist
18 Iunie 2016
6.033
2.534
Iași
LOCATION
Iași
Undeva intre statiile Salva si Nasaud, la 8 minute de mers cu trenul de Salva, pe un camp langa calea ferata sunt 2 autobuze. Cel din stanga este un TV-2, singurul din tara care mai exista.

Poate cineva pasionat si de autobuze ajunge in zona.

2010


2013
 
Buna,

Nu sunt eu mare expert la autobuze interurbane TV, insa nu este acesta un TV 2E, adica versiunea mai recenta, construita pana la cumpararea licentei MAN adica la inceputul anilor 1970?
 
Poate autobuzele sunt salvate deja si asteapta o reconditionare. Dupa cum vedeti eu am vazut pentru prima fata autobuzele in 2010.

Avem un pasionat din Cluj care vrea sa ajunga la autobuz si vom afla atunci ce e cu el.
 
Pă’i şi eu sunt din Cluj şi aş vrea s㒠îl cunosc pe respectivul. S㒠colaboră’m. Åži Gam3 s-ar putea s㒠ai dreptate, au stat 3 ani fă’r㒠s㒠fie distrus.
 
Actualizare. Am ajuns săptămâna trecută la locație dar din păcate nu era nimeni pe acolo. Autobuzul înca rezistă dar Romanul de lângă TV nu mai era. O ușă era aruncată în tufișuri lângă poarta de acces în curte. Bănuială mea este ca a fost tăiat.
 
Fascinat fiind de subiect, postez si eu 2 fotografii din arhiva personala cu TV2R, nemaintalnite pana acum pe net (bonus doua 7/71 in fundal si distinsele doamne). Am mai reusit, gratie forum metrou usor, sa gasesc si o fotografie cu TV-ul din Nasaud. O postez separat, daca supara pe cineva, se poate sterge.IMG_20220201_142111_HDR.jpgIMG_20220201_142138_HDR.jpg