Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Maine la ora 9 ma intalnesc cu sesamcave ca sa luam materiale pt buda din vecini,
nu cred sa intarzii peste ora 10 , dar, daca se intampla, sa ma sune careva , sa vin sa-i dau cheile.
Cine are trafaleti si o galeata, il rog sa-i aduca... 8)
rally
Intrebare :?: Unde pot pune pozele legate de intilnirile de la club?
Rog sa imi spuneti unde ca nu as dori sa le pun undeva si sa se zica ca acel topic este numai nu stiu pentru ce anume.
Va multumesc.
tot ce este legat de intilnirile de la club aici se vor posta toate pozele.acesta este noul post al clubului nostru
Rectificare, e pacat sa nu fie toate intalnirile grupate, asa ca am creeat un topic nou aici :
http://www.forum.jucarii.com.ro/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=18522#18522
@Laur
I-ti raspund aici, ca sa ramana doar imaginile dincolo.
Adresa e Prelungirea Ferentari nr 20, etajul 2
Cel mai bine e insa sa ma suni si-ti explic cum sa ajungi acolo.
rally
Anunt important
In urma hotarari comitetului director de azi,sambata 29.09.2007 ora14,00 intilnire la club in ferentari pentru amenajarea dioramei clubului si pregatirea acesteia pentru expozitia din octombrie 2007.
Mai nenea presedinte te rog nu mai scrie cu litere de tipar ca parca ai TIPAAAAAA la noi si nu este frumos.
Nu destul tipam cand ne intalnim? Pardon adica vorbim cu majuscule.
S-a notat in agenda data, locul si ce avemn de facut pe 29.09.2007
Acest site folosește cookie-uri pentru a ajuta la personalizarea conținutului, pregătească experiența și să te păstreze autentificat dacă te înregistrezi.
Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.