Alt modul ( The Wall)

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

obiwan

Well-Known Member
Trenulist
24 Aprilie 2008
2.684
1
cluj
LOCATION
cluj
Inspirat de la Pink Floyd si Kremlin, modul pentru poze/prezentare garnituri la scara HO.

Dimensiuni : L= 188cm
l= 40cm
h= 30cm

Baza este OSB, vinclu.

Va contine doua trasee simple, cel inferior linie dreapta, superior linie dreapta+curba, tunel.

Am folosit la baza polistiren expandat, sandwich intre doua felii de osb si polistiren extrudat, la un moment dat arata ca-ntr-un laborator de cofetarie. Etape cu poze:
Baza zidului lung de 190cm:Si tot asa si iar asa, cam trei zile de vara:
Si o portiune din zidul superior:Pentru a reproduce blocurile de piatra am folosit Extrudat de 3mm negru, finisat pe ambele fete si pe cant, pentru aderenta optima a adezivului (aracet) si a vopselei (acrilic gama expert).
 
Danke!

Cu sina pusa si pietris parca arata altfel:

Legat de inundatii...Cine a pus scara aici??? :D

 
Frumos iese, da iti mai ramane timp si de nani ? E chinul dracului. Spor la treaba. Ca recomandare ma gandeam la dala din capul scarii de jos, e cam mare. Daca pe vremea cand au construit-o macaralele erau putine, eu zic sa o spargi si pe aia in 2 sau in bucati mai mici. Banui ca pietrarii le carau in carca si isi rupeau la sale. Iese frumos una peste alta. Spor la tencuit :D
 
Dala e o mica platforma de beton, nu cred ca neaparat trebuie sectionata.

inainte de marihuana:


Si zona verde, respectiv proba la catenara:

 
daca incarc aliniamentul stalpilor, nu se mai vede bine terasamentul la orizont. Intre timp au suferit oaresce weathering. Daca ingropam suportul , catenara era prea jos. Compromis.
 
Ba da, chestia e ca trebuia sa plantez stalpii ca orezul.Stiu ca e mai icomod sa pui trenul pe sina, dar nu aveam destula adancime si pt 2 linii si pt deal
 
Cea de sus e Noch, cu granule color, iar in santul de jos am turnat lac de mobila, dupa ce am vopsit fundul cu verde/albastru. E o intreaga poveste aici, o sa revin pe parcurs cu impresii si riduri despre apa Noch.