Meritele pentru cladirile de mai sus ii apartin in totalitate Alinei .... eu am venit doar cu ..... coordonarea :evil: , dar ...
Povestea este un pic mai lunga cu aceste cladiri ....
Candva cand incercam sa-mi cristalizez ideile am avut ocazia sa cumpar Startset-ul Auhagen ( xxx nu mai stiu p.n. dar este intr-o poza

|) ) . Acesta a luat drumul cutiilor ....pe dulap .... pe urma concedii , nunta , concedii , concedieri :x si .... dupa multe discutii cu unii si altii am hotarat sa incep lucrarile la posibila-viitoare diorama .
Au inceput cautarile prin cutiute si a aparut si Startset-ul :mrgreen: . Am pus cateva intrebari la posibila folosire a lui pentru o scena care are posibile interferente cu realitatea , dar nu prea au venit raspunsuri ... In fine ( nu stiu germana ) pe un forum englez despre trenuletele germane am pus cateva intrebari si iata cam primit si unele link-uri cu niste poze pentru inspiratie . Problema era culoarea galben DHL

ig: care dadea un aspect de jucarie cladirilor .
Am citit pe forum despre magazinul din Timisoara si impreuna cu Alina si doamna Kablu ( Luminita ) am facut o descindere ( Alina este fica nostra de suflet :| ) pentru niste culori , pensule si lac mat .....
Restul l-a povestit Alina mai sus ....
Sursa de inspiratie :
http://www.kbaystb.de/kbaystb-kbaystb/kbaystb-bahnhoefe/kbaystb-bahnhoefe_seefeld-surheim/kbaystb-bahnhoefe-spiegelau/2004-08-15-spiegelau-gueterschuppen-gleisseite.JPG
Poza este a lui Paul Eaton .
Oricum mai avem mult de lucru .. ramele usilor au fost uitate ... de aceea in poze se mai vad unele urme de DHL

care vor fi eliminate cat de curand .
Platforma depozitului e un pic curba , dar nu am fixat-o de cladire ...inca ... florile nu au fost plantate ( caut colectia de pensete ESD care ar trebui sa fie pe undeva prin casa :lautar: ) ....etc
p.s. data viitoare voi lucra cu basca