In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei.
Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Iti recomand urmatoarea manevra: uita-te pe google earth, masoara (ca ai o scula de masurat), o sa-ti iasa numai cladirile garii pe la 2x4m (cu tot cu peroane) si pe urma vezi cat spatiu ai in casa...
De ce Gara de nord?
Gara Oravita ce are?
Pai spatiu e: am o camera cu dimensiunile unei sali de clasa ...
De ce GARA DE NORD? Pentru ca am o sla biciune ptr. statiile tip terminus cu multe linii (opritoarele sunt gata - home made)
Poti sa pui si niste slot cars, sa fie si mai dinamic
Si fa-o modulara, sa poti merge cu ea la expozitii, ca o fi o realizare de proportii si sigur or sa vrea multi sa o admire
Oravita e o gara foarte frumoasa si permite si peisaj nu doar linii si catenara complicata
Retine gara din Oravitza este o provocare mult mai mare de construit la H0 decat cea din Bucuresti
Jumatae din cei ce -ti raspund aici fac excursii anual la Anina Oravitza si tu din Oravitza in loc sa ne comunici daca mai circula trenu vietii visezi la
capete de linii
Sa va cuvant suncer, eu lucrez pe acea relatie si m-am cam plictisit de aceasta gara ,ca de vre-o 30 de ani numai ORAVITA-ANINA,ANINA-ORAVITA,ORAVITA-ANINA si vreau sa incerc ceva nou... ;-)
Acest site folosește cookie-uri pentru a ajuta la personalizarea conținutului, pregătească experiența și să te păstreze autentificat dacă te înregistrezi.
Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.