231.065 Gara de Nord, Bucuresti

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

LDH

Well-Known Member
Trenulist
3 Septembrie 2016
6.938
5
Bucuresti
modelism-feroviar.blogspot.com
WEBSITE
http://modelism-feroviar.blogspot.com/
LOCATION
Bucuresti
Eu sper sa nu ma repet cu reportajul.

Jur pe rosu :D ca am cautat in forum si nu l-am gasit asa ca-l reiau


Orele 9 trecute fix, miercuri 19 septembrie 2007, Gara de Nord Bucuresti

Lume multa, agitatie, cunoscuti, pasageri grabiti, fotoreporteri profesionisti si amatori, gura casca, blitzuri, ceferisti, impiegat de miscare, sef de tren, conductori, foi de parcurs, vagoane de clasa, bagaje si restaurant, mecanici, harsait de lopata incarcata cu carbuni, presiune, aburi, fum, miros de carbune ars si o gara prost amplasata tocmai buna pentru fotografii contre jour.

"Schwarzemerr Express 207" sosit de la Timisoara si pregatit sa plece spre Bulgaria via Giurgiu remorcat de Pacific 231065 de unde v-a fi preluat tot de o locomotiva cu abur.Gata de plecare
Presiune, tignal, scartait de saboti desprinsi de roti, abur, fum si pleaca spre Giurgiu. Greu pentru Batranul 231 sa traga vagoanele dar o face fara sa carteasca asa cum o facea pe vremea cand era cea mai rapida locomotiva CFRCe sa fie? Ce sa fie?"Nu-i nimic. A trecut acceleratul." :lol: