2 locomotive din Brad

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
În ceea ce priveÂşte locomotivele, prima, după păarerea mea e un locotratctor de manevră, poate chiar un Malaxa, iar cealaltă un LDH 70. Ambele locomotive sunt într-o stare avansată de degradare. Locomotiva LDH este identică cu cea de la Sântana, dar care e în stare mult mai bună, Âşi chiar funcĂžionează, tractând vagoanele de cereale care intră la bază. Voi reveni Âşi eu cu pozele. Felicitări pt. poze.
 
locomotiva mica este LDM 12 Malaxa, pe care o gasiti reprodusa la scara HO aici...o excelenta prezentare-lectie de modelism :aplauze:
 
Respectivele locomotive sunt in proprietatea CFI Criscior, si zac pe linia aia de mai mult timp, le-am vazut si eu anul trecut. Nu stiu ce le este rezervat in viitor dar cine-l cunoaste pe Dl. Hocevar poate afla mult mai multe, ca doar el e proprietarul lor.


PS...Poate pentru fier vechi...ar fi interesante :p
 
oare malaxa aia mica cat costa ??

acu pe bune, chiar nu se poate salva nimic din pozele astea ? pe mine ma doare sufletul cand vad cum se distrug.
 
Fii sigur ca , macar, pentru a recupera ceva au fost achizitionate. Atita cit stiu eu Dl. Hocevar chiar a salvat destule. Unele detalii aci: http://www.cfi.ro/