060 DA - CFR Marfa.

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

Florinn

Administrator
Membru personal
Super Moderator
Trenulist
17 Ianuarie 2006
5.547
16
Cluj Napoca / Bucuresti
www.trains-addicted.ro
WEBSITE
http://www.trains-addicted.ro
YAHOO
bogdannf
LOCATION
Cluj Napoca / Bucuresti


Am deschis acest topic aici pentru ca intentionez sa "stric" o locomotiva 060 DA din seria "zero', cu tot cu certificat, si sa o aduc in schema de vopsire de mai sus.

Daca aveti imagini cu locomotive in schema asta de vopsire va rog sa le postati aici, eu am foarte putine imagini si deloc detaliate.

(imaginea de mai sus este luata de aici)
 
Florine, cred ca tu esti cel care le-a luat painea celor care repara locomotive :D

Vad ca pana la urma o faci pe cea care ti-am desenat-o eu cu u singur far central! Pana acum arata nemaipomenit si abia astept s-o vad pe viu la expozitie, alaturi de "geferista" si probabil alte surprize, cum ne-ai obisnuit pana acum ;)
 
Multumesc tuturor pentru interventii,

ar fi de mare ajutor daca toate pozele ar fi postate la rezolutie cat mai mare,
daca posesorii nu doresc sa o faca pe forum pot sa mi le trimita si pe email.

Cu ajutorul lui George stiu cam tot ce trebuie inscriptionat pe locomotiva, problema e ca nu am idei cu ce fonturi si cum vin exact, de aceea trebuie sa vad cum este incriptionata locomotiva reala,
sa stiu doar ce texte sunt nu e suficient.
 
Salut,

dupa aproximativ 9 luni de asteptare, locomotiva a primit in sfarsit inscriptiile.

Multumiri lui George si lui Florin pentru poze/informatii, si multumiri celorlalti care mi-au trimis poze.

Sa vedem cum a iesit:
Detalii:
Inscriptiile nu sunt 100% corecte intrucat nu am avut poze detaliate cu locomotiva 648, in schimb respecta inscriptiile de pe alta locomotiva CFR care este in aceeasi schema de vopsire. Iarasi anul 1976 s-ar putea sa nu fie corect. Culoarea nu este tocmai corecta dar asta conteaza mai putin intrucat locomotiva va suferi un tratament de imbatranire.
Per ansamblu sunt multumit de cum a iesit.

Locomotiva reala pozata de mine la Cluj:Pareri? :cafea:
 
Ori sunt eu prea adormit la ora asta ori e cam dubios de bine realizata :D, fapt pentru care nu pot decat sa te felicit. M-am uitat in special la dungi, ca acolo de obicei apar problemele, si chiar nu reusesc sa gasesc nod in papura. Bravo si la mai mare!
Apropos, presupun ca ai pornit de la un tillig, ca de la nd2 ar fi fost prea mare munca.
 
Florinn a spus:
Salut,

dupa aproximativ 9 luni de asteptare, locomotiva a primit in sfarsit inscriptiile.Pareri? :cafea:

Pă’reri? :) A ieşit superb!! Deşi nu m㒠prea pricep la modelism FeRoviaR, ador minună’ţiile astea în miniatură’. Visez s㒠am o camer㒠plin㒠cu o dioram㒠în care s㒠circule toate tipurile de locomotiv㒠din parcul CFR. Iat㒠una dintre ele... care, dup㒠pă’rerea mea, a ieşit superb! Este ucigă’tor de greu s㒠tragi o dung㒠la o locomotiv㒠real㒠(cunosc...), nici nu-mi imaginez cu ce ustensile ai fă’cut ca toleranţa la paralelism dintre dungi s㒠fie de 0 microni. :aplauze: :aplauze: :aplauze: :D