Vand Lenz SET90 (art 60090) compus din centrala digitala LZV100 si controller LH90

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

cristian_i

New Member
8 Septembrie 2016
11
0
Va salut,

Vand setul din titlu compus din:
  • centrala digitala Lenz LZV100 (ca noua)
  • controller Lenz LH90 (stare foarte buna)
  • cabluri de alimentare, controller etc.
  • manuale (stare buna, mici urme de uzura)
  • cutie originala (stare acceptabila)

Totul functioneaza fara probleme, cateva caracteristici mai jos dar mai multe gasiti pe site-ul Lenz:
  • 9999 adrese de locomotive
  • 1024 adrese accesorii
  • 128 trepte de viteza
  • suporta pana la 5A si tensiunea de iesire poate fi reglata intre 11V - 22V (deci poate fi folosita chiar si pentru locomotive la scara Z daca au decodor)
  • intrare separata pentru module de feedback
  • tractiune multipla
  • programare directa sau pe linia de programare
  • citire / scriere cv-uri

Ar mai fi de mentionat:
  • din cate stiu atat statia cat si controllerul au o versiune de software 3.X, dar nu ultima. Pot reveni cu detalii ulterior. Eu nu m-am lovit de limitari, dar cred ca nu se pot activa toate functiile daca versiunea e sub 3.6 si nu este compatibila cu ultimul adaptor USB de la Lenz (cel vechi -23150- ar trebui sa functioneze).
  • am avut uneori probleme cu programarea unor decodoare Zimo pe linia de programare. Programate direct, functioneaza mereu. Cu decodare ESU, Lenz sau D&H nu am avut niciodata probleme.
  • setul nu contine sursa de alimentare; se poate alimenta atat in curent alternativ cat si continuu

Pret: 680 RON

Poze:

Componente
Cutie

Hello @cristian_i,

We are changing the status of this ticket to closed as we have not heard back from you in 7 days.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.