Asadar in cursul zilei de ieri am executat cu razvystefan un turneu de avarie pe liniile vicinale de pe aici.
Am plecat cu R 814 Timisoara Nord -Sibiu.
Cum asta era Desiro sint excluse pozele.Trenul a circulat cu 50 km/h datorita dilatarii sinelor.
Am coborit in Lugoj si am asteptat P 9577 care a sosit cu 15 min intirziere.Probabil tot din cauza caldurii.
Estimp am observat ca in Lugoj se introduce TMV.Oare de ce se introduce TMV doar in statii?De ce nu s-a ales un tronson in tara din statia A la statia B si toti banii investiti in TMV in statii dispersate, sa fie investite in acel tronson? Nu conteaza pina la urma nu?

pe partea opusa vedem un vagon de bagaje, oau pare a fi rara avis, intrebam daca poate fi pozat si sintem trimisi la revizie.Nu mai mergem.Ar fi urmat un dialog al surzilor.
Pina sa ajungem la el soseste A 1761 Timisoara Nord - Resita Sud.
Ma mir, eu stiam ca e anulat,aaa a fost anulat nu mai circula Desiro sub firul de contact, se pare ca s-a rezolvat, soseste garnitura pe care o lasasem in Timisoara Nord sosita de la Arad cu P 2606

In fine pozam si vagonul de bagaje
In fine soseste si personalul nostru EA + 3 vagoane dintre care unul polonez
Asta a fost.
Intre timp mi-am amintit ca Romania a produs rame electrice.Ma rog o fi fost mai bine sa se aduca astea vechi de afara.