Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Total weight (Engine + Tender): 1,208,750 pounds (548,280 kg)
Engine weight alone: 772,250 pounds (350,290 kg)
Tender weight (loaded): 436,500 pounds (198,000 kg)
Individual side/drive rod weight: Over 1,000 pounds (450+ kg) per rod [1, 2, 3]
La peste 500kg o biela, nu as sta prea aproape la viteza aia. Lasand gluma deoparte, nici una nu s-a rupt in mers, locomotiva este opera de arta. Imensa. Un om normal este ca un pitic langa roti sau langa ea ca ansamblu.
Turul din 2026. Totul se rezuma la bani. Am 3 BB la scara N, 2 Athearn si ultimul e Kato. Nu am asteptat versiunea cu sunet,am luat-o analog, o vreau facuta cu schema de lumini completa cum am facut cele doua FEF-3. Mars rosu oscilant, lumina focar.
Locomotiva in sine nu, dar panta pare exagerata, desi cred ca e de vina unghiul filmarii. Chiar daca are peste 500tone, nu cred ca urca panta mai mare decat alte locomotiive, legile fizicii si frecarea nu prea permit. BB este o locomotiva imensa din toate punctele de vedere. Desi nu este cea mai mare, Allegheny detine locul intai la greutate.
Wheel Arrangement: 2-6-6-6 simple articulated design featuring two leading wheels, two sets of six driving wheels, and six trailing wheels under a massive firebox.
Dimensions: Measured 125 feet long and stood over 16 feet tall.
Tender Capacity: Carried 25 tons of coal and 25,000 gallons of water.
Raw Output: Outperformed the famous Union Pacific Big Boy in horsepower tests (7,498 HP vs ~6,200 HP).