halta mea

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
539.jpg
:D
 
Laur ai doua variante pentru a face stalpii de sustinere
1 in bucuresti la magazinul practiker gasesti un mic coltulet in care se gasesc tot felul de profile din aluminiu si alama printre care apare si o teava de alama..cu un diametru de 2mm daca nu ma insel,faptul ca e goala pe dinautru te poate ajuta sa tragi firele mai usor spre leduri.

2 exista un magazin de modelism la noi in tara se numeste sierra.ro acolo gasesti aceiasi teva de alama pe mai multe diametre,marele avantaj este ca se poate cositori.

Si un mic sfat: daca ai ales scara H0 ai putea sa faci placa de sustinere a ledurilor dintr-o bucata de textolit gaurita pe care sa montezi leduri SMD cu capatul rotund. ai avea posibilitatea mult mai mare de a obtine niste semafoare reale. nu ma impac deloc cu linkurile miniatura. deocamdata iti dau o adresa cu o poza model.pe spatele placutelor este traseu pentru leduri

http://i143.photobucket.com/albums/r136/sogard_2003/IMGP1642.jpg

a si inca o chestie catargul semnalului experimental facut de mine era din sina H0 profil I
 
daca tot te-ai apucat de vopsit,da cu negru pe sasiu la vagon,cu rosul ala nu ii sade bine
deloc