Caile Ferate "La Ursu"
- robertanasa
- Alex_Stoicia
Multumesc tuturor pentru aprecieri 
Ambii membri ai Conducerii Cailor Ferate "La Ursu" sunt FOARTE incantati de achizitie
, asa ca... ceva imi spune ca urmatoarele investitii se vor canaliza spre introducerea de sunet si in celelalte locomotive. S-ar putea chiar sa apara posibilitatea unor vanzari/schimburi in acest sens, asa ca... tineti aproape 

Ambii membri ai Conducerii Cailor Ferate "La Ursu" sunt FOARTE incantati de achizitie

MPU - Clubul Feroviar "Crișana" [Link Removed for Guests], [Link Removed for Guests]
- sogard_2003
Pai da, in felul asta ma racai eu pe ochi ca am ales scara N cand va vad pe toti cu ce va laudati.
Dar am avantajele mele cu N-ul
.

""Acum, pe de laturi incep sa ramana<br>
Semnale, macazuri, vagoane si fum.<br>
Trec umbre de oameni cu steaguri in mana<br>
Si trenul, navalnic, se-asterne la drum."" Colibri<br><br><br>
Semnale, macazuri, vagoane si fum.<br>
Trec umbre de oameni cu steaguri in mana<br>
Si trenul, navalnic, se-asterne la drum."" Colibri<br><br><br>
Poate cineva sa "descifreze" ce spune mecanicul locomotivei BR17?
Am reusit sa inteleg pana acum primele doua cuvinte, "Türen schlie߸en", adica "se inchid usile"
Cam ce vagoane cu 4atru osii pentru calatori s-ar potrivi?

Am reusit sa inteleg pana acum primele doua cuvinte, "Türen schlie߸en", adica "se inchid usile"

Cam ce vagoane cu 4atru osii pentru calatori s-ar potrivi?
MPU - Clubul Feroviar "Crișana" [Link Removed for Guests], [Link Removed for Guests]
Aspecte de la Caile Ferate "La Ursu" in 13.03.2011:
[Link Removed for Guests] [Link Removed for Guests] [Link Removed for Guests] [Link Removed for Guests] [Link Removed for Guests] [Link Removed for Guests]
Vizualizati-le in ce ordine va place
[Link Removed for Guests] [Link Removed for Guests] [Link Removed for Guests] [Link Removed for Guests] [Link Removed for Guests] [Link Removed for Guests]
Vizualizati-le in ce ordine va place

sincer e o idee foarte buna, e un traseu destul de complex si mai ales rabatabil, ca cu totii stim ce probleme sunt cu spatiul la bloc; sigur, nu e o diorama, dar macar e un pas in plus fata de mocheta/parchet, care mi se pare chiar nashpa (praf, mizerie & shit)
apropos, cum te-ai discurcat pana acuma cu pusul/scosul sinelor de fiecare data ? ai avut ceva probleme cu contactele de la prea multe puneri/scoateri ?
apropos, cum te-ai discurcat pana acuma cu pusul/scosul sinelor de fiecare data ? ai avut ceva probleme cu contactele de la prea multe puneri/scoateri ?
Pentru maniacul din tine:
N-am avut niciodata probleme cu contactele electrice dintre tronsoane, fiindca:
1) papucii metalici sunt bine ganditi, proiectati & realizati
;
2) daca in momentul montarii sinelor observ cumva un papuc mai largit, il scot de pe sina, il strang la loc, il repozitionez si montez mai departe
1) papucii metalici sunt bine ganditi, proiectati & realizati

2) daca in momentul montarii sinelor observ cumva un papuc mai largit, il scot de pe sina, il strang la loc, il repozitionez si montez mai departe

Situatia de la fatza locului este cea care este, deci... asta este 
Totusi, am inceput sa ma gandesc la posibilitatea elaborarii unei diorame modulare, ale carei "blocuri" sa poata fi depozitate sub canapea, pe dulapuri etc., care sa-mi permita utilizarea sinelor curbe R2 & R3 sau chiar R3 & R4 Fleischmann Profi. Fiecare are dreptul sa viseze, asa-i?

Totusi, am inceput sa ma gandesc la posibilitatea elaborarii unei diorame modulare, ale carei "blocuri" sa poata fi depozitate sub canapea, pe dulapuri etc., care sa-mi permita utilizarea sinelor curbe R2 & R3 sau chiar R3 & R4 Fleischmann Profi. Fiecare are dreptul sa viseze, asa-i?

-
- Advertisement