Prietene eu pe 18 am venit din concediu Grecia diferenta ca iti da bon si pe plaja cand cumperi ceva la sezlonguri,acum 2 ani nu iti dadea bon mai pe nicaieri nu ma refer la marketuri ,greci cum mai spune si obi mai au turism mai au ce sa vanda si nu au stat ca noi in comunism care nea distrus ,a mea mama tot timpul i-mi spune ai vazut la ala ai vazut la celalalt si asa mai departe ,daca vecinul iti bate nevasta ,in orice tara civilizata chemi politia ,la noi ne uitam mai apar si trecatori si incepem sa-l ajutam cu vorbe ,dai ca merita ,calc-o pe cap,dai sa vada cine e sefu ,ect. treaba e simpla marea majoritate asa gandesc ,SA MOARA CAPRA VECINULUI CU TOT CU FAMILIA LUI,
apropo de Bulgaria vezi ca nimeni nu claxoneaza ca taranul la stop cum sa pus verde,noi avem o parere foarte buna despre noi avem super vile dar nu avem canalizari si strazi mergem prin noroaie

avem super masini dar nu avem drumuri

santem miezul,toti occidentali niste agarici ca cumpara logan
Pacat ca cum intru in tara ies gainile, curcani ,caini ,porci ,cai, betivi cu bicicletele pe strada

,dar ne mandrim ca avem cea mai frumoasa tara si munte si mare si de toate santem primi in Europa la accidente cu victime ,santem fratilor toti niste BOSI ,toti se cred mai rau ca Bill Gates ala e un prapadit pe langa ei.
Acum sa terminam cu off topicul ,si sa revenim la placerea noastra ,tot find in recesiune pregatesc terenul ,sa mai maresc diorama si am intrat in uscatoria sotiei ,am mutat un perete de rigips cu 1.20m si am spart si un zid de caramida ,sant plin de praf

.
Nu am cocosei de lini dar pregatesc terenul ,sper sa nu montez linile la sfarsitul cincinalului
Prieteni va urez la toti numai bine si o sa ne descurcam noi ,mai rau ca nimeni nu cred ca o sa-si mai ia material rulant si ect.
Apropo de off topic mai vorbim si noi mai ne inecam amarul.
Asa ar trebui sa arate:
[Link Removed for Guests]