Nebunia din mansarda
Bogdan, mi se pare ca simpatica locomotiva Glaskasten a fost putin bruscata si culisa i-a fost intoarsa cu josu-n sus:
[Link Removed for Guests]
Observa unghiul sub care "urca" biela culisei in poza mea de mai jos (magazinul Trenas, Cluj-Napoca 16.02.2008)
Capatul culisei (rosu) la care este articulata biela culisei (galben) trebuie sa se afle in jos.
Observa unghiul sub care "urca" biela culisei in poza mea de mai jos (magazinul Trenas, Cluj-Napoca 16.02.2008)
Capatul culisei (rosu) la care este articulata biela culisei (galben) trebuie sa se afle in jos.
MPU - Clubul Feroviar "Crișana" [Link Removed for Guests], [Link Removed for Guests]

O sa ma uit la ea si sa vad daca are buba , neavand termen de comparatie nu mi-am dat seama, sau poate difera de la un producator la altu

- Horia_Radulescu
- victorian
- Consilier Istoric
Mai Horia, nu ti-a ajuns cat fotbal au jucat nemtii cu francezii cu "le ballon d'Alsace", acu ar mai trebui sa se bage si romanii in meciul asta?
Eu cred ca ne ajunge cat se tem bulgarii sa nu vina vreun zapacit ultranationalist roman cu ideea sa ne "vrem" inapoi Cadrilaterul!
Lasa Alsacia acolo unde este, a francezilor, dar poate ca s-o ivi vreo ocazie feroviara sa mai vii in vizita pe aici (nu zic lucru mare, cupa "Mocanita", dar poate vreo expozitie ceva...) , sau ni se face noua pofta de un choucroute si venim sa te vizitam noi!
Si apropo, bielele alea de la Glaskasten chiar cred ca au o mica problema, ca nici la micuta mea BR 98.3 la scara N culisa nu sta astfel!
Salve din Constanta,
Dorin

Eu cred ca ne ajunge cat se tem bulgarii sa nu vina vreun zapacit ultranationalist roman cu ideea sa ne "vrem" inapoi Cadrilaterul!
Lasa Alsacia acolo unde este, a francezilor, dar poate ca s-o ivi vreo ocazie feroviara sa mai vii in vizita pe aici (nu zic lucru mare, cupa "Mocanita", dar poate vreo expozitie ceva...) , sau ni se face noua pofta de un choucroute si venim sa te vizitam noi!
Si apropo, bielele alea de la Glaskasten chiar cred ca au o mica problema, ca nici la micuta mea BR 98.3 la scara N culisa nu sta astfel!
Salve din Constanta,
Dorin
- Florinn
- Site Admin
Salutare tuturor
Sincer in beci nu am mai facut nimic de 2 luni de zile - din lipsa de timp
In schimb am 2 achizitii noi care sper sa am timp sa le pozez si sa le prezint.
una este 1501114 cu decodor sunet , instalatie fum si copia fidela a celei reale expuse in gara Brasov .
Dupa cum observati sunt pe laptop-ul si contul dl. administrator care a avut bunavointa sa ma viziteze la o plimbare cu pacificul la zarnesti.
semnat Bogdan I
Sincer in beci nu am mai facut nimic de 2 luni de zile - din lipsa de timp
In schimb am 2 achizitii noi care sper sa am timp sa le pozez si sa le prezint.
una este 1501114 cu decodor sunet , instalatie fum si copia fidela a celei reale expuse in gara Brasov .
Dupa cum observati sunt pe laptop-ul si contul dl. administrator care a avut bunavointa sa ma viziteze la o plimbare cu pacificul la zarnesti.
semnat Bogdan I

Ultima oară modificat Sâm Mai 24, 2008 8:20 pm de către Florinn, modificat 1 dată în total.
Florin - Trainsylvania Railway Club, Cluj Napoca
- Horia_Radulescu
Salve,
Ieri 11.06.2008 avand un drum prin Feldioara, l-am vizitat pe Bogdan la "mansarda - devenita beci"
Cu perimisiunea sefului de depou din zone, expun cateva fotografii:
By [Link Removed for Guests]
By mblanque[/URL
[URL=http://imageshack.us]
]
Mihai
Ieri 11.06.2008 avand un drum prin Feldioara, l-am vizitat pe Bogdan la "mansarda - devenita beci"

Cu perimisiunea sefului de depou din zone, expun cateva fotografii:
By mblanque[/URL
[URL=http://imageshack.us]

]
Mihai
Ultima oară modificat Vin Iun 13, 2008 10:29 am de către Michael, modificat 1 dată în total.
Cam scurt domle' cam scurt ... hai ca vin la tine pac tac 3 vorbe maxim 1 ora cateva poze hai ca am plecat
adica vorba aceea cine vine la mine in beci obligat trebuie sa stea 2 ore , sa bem o bere sau un suc si un gratarel acolo dar de fotograful (am primit drepturile cuvenite pentru aprobarea de a face poze
) se grabea sa ajunga acasa.
Ups si acui vazu aburoasa din gara Brasov la mine pe diorama
noroc cu vizitatorii ce mai pun pozne pe forum ca eu sunt un om tare ocupat

Ups si acui vazu aburoasa din gara Brasov la mine pe diorama

- SantaFeFan
-
- Advertisement