Imediat nu ne mai ajunge casa pentru numarul de membriisandy scrie:Salutare!
Azi am trecut scurt pe la club deoarece Alexa,fiica-mea si-a dorit tare mult(Tataaaaaa,vreau la casa cu trenulete!).

Corect , am remarcat si noi, si am convenit ca vom "planta" brazi mai inalti in momentul cand vom avea. Am studiat un pic produsele Busch si mi se pare ca seturile difera doar ca numar de brazi si nu ca inaltime (sunt seturi de 20,40,130 brazi)..din pacate brazii falnici costa cate 30 RON 2 bucati (si cand ma gandesc ca la Alin i-a luat cca 10 min sa planteze 40 de brazi care au fost 60 RON si parca nici nu se vede mi se face rau). E de studiat un pic si brazi Noch ca se pare ca au si ei ceva mai "profi"sandy scrie:Salutare!
-Brazii sint excelenti dar mi se pare ca sint prea mici fata de copacii "natur",ori cei din urma sint prea mari.Mi se pare destul de mare discrepanta.Ca solutie vad doar "micsorarea" foioaselor care acum aduc mai degraba a sequoia.Ca sa va dati seama de rapoarte,ar trbui facute niste poze cu macro de la nivelul" solului",ca si cum te-ai afla in realitate.In rest,pamintul lui Alinoch e super.
De fapt e pamantul meusandy scrie:Salutare!
In rest,pamintul lui Alinoch e super.

Trebui dat serios cu aerograful pentru ca deocamdata se vede doar un plastic irealsandy scrie:Salutare!
-Florin,cred ca ar fi fost bine sa dam un strat de vopsea cu erograful inainte de fixarea pilonilor de pod,astfel ar fi fost mai usor.In plus,ma gindeam sa scriu niste porcarii pe acei piloni(ca-n realitate,nu?) dar acum imi vine destul de greu![]()

Apoi numa incetsandy scrie:Salutare!
Saptamina care vine va pot sta la dispozitie mai multa vreme si mi-as dori sa inverzim si pe modulul meu citeva zone,ca sa ma duc linistit si eu la ski.

Apropo de asta...daca vreau sa pun un gard cum e corect : prima data gardul si pe urma iarba ?
In mod normal , in realitate iarba creste pe langa gard. Daca pun iarba prima data si pe urma gardul va arata urat iarba pe langa. Daca pun gardul prima data ma tem ca nu o sa putem lucra bine cu scula Noch pe langa el...desi....