Pcg si diorama lui
- radu sofran
Io i-as demola totusi biblioteca lui pcg, sa vad si eu traseul din spatele ei...
I-am propus sa-si taie niste arcade in biblioteca si s-o facem sa arate ca un viaduct
Cica n-are timp... daca-i sunteti prieteni, indurati-va

I-am propus sa-si taie niste arcade in biblioteca si s-o facem sa arate ca un viaduct

In doar 4 ani, modelismul romanesc nu mai gangureste, vorbeste chiar limbi straine !
- victorian
- Consilier Istoric
Hello, interesant sistemul asta cu liniile puse PRIN SPATELE bibliotecii!
Cam riscant daca nu exista si ferestre de vizitare prin mobilier, dar merita investigata ideea, merci frumos de pont!
Salutari din Constanta,
Dorin
Cam riscant daca nu exista si ferestre de vizitare prin mobilier, dar merita investigata ideea, merci frumos de pont!
Salutari din Constanta,
Dorin
Dorin
"Dezvoltarea unui stat se masoara si prin starea retelei sale feroviare". Camillo Benso, Conte di Cavour
"Dezvoltarea unui stat se masoara si prin starea retelei sale feroviare". Camillo Benso, Conte di Cavour
Nu este nevoie sa tai nimic. Trebuie adaugate doua portale de tunel si atat.rally scrie:Io i-as demola totusi biblioteca lui pcg, sa vad si eu traseul din spatele ei...![]()
I-am propus sa-si taie niste arcade in biblioteca si s-o facem sa arate ca un viaduct![]()
Se ajunge destul de usor la trenulete daca se intampla ceva dar in afara de a nu face contact altceva nimic.
Linie in aliniament.
Toate cele bune,
LDH
[Link Removed for Guests]
LDH
Sal ,
Astazi am reusit sa pun cateva instalatii de iluminat. Dupa indelungi teste , am reinventat roata. Pentru toti cei care au digital, solutia pentru a nu avea intreruperi ale instalatiei de iluminat la vagoane este sa puneti la iesirea puntii redresoare un condensator de 1000 uF la 16 sau 25 de volti.
Imaginile mai jos , iar filmul vorbeste de la sine.

Astazi am reusit sa pun cateva instalatii de iluminat. Dupa indelungi teste , am reinventat roata. Pentru toti cei care au digital, solutia pentru a nu avea intreruperi ale instalatiei de iluminat la vagoane este sa puneti la iesirea puntii redresoare un condensator de 1000 uF la 16 sau 25 de volti.
Imaginile mai jos , iar filmul vorbeste de la sine.

Ultima oară modificat Mar Feb 12, 2008 9:10 pm de către pcg, modificat 1 dată în total.
Intellibox2 & TC Gold 7.0
@pcg
Nenea, ai uitat sa specifici ca iluminarea e cu noile riglete... prototip cu 4 SMD-uri superflux albe, functionale in analog si digital , cu potentiometru de reglare a intensitatii... cu care te-ai riscat sa le probezi si-n care ti-ai bagat manutele
sa-ti probezi condensatorii aia impuscati
ca altfel n-ar fi functionat atat de bine

Nenea, ai uitat sa specifici ca iluminarea e cu noile riglete... prototip cu 4 SMD-uri superflux albe, functionale in analog si digital , cu potentiometru de reglare a intensitatii... cu care te-ai riscat sa le probezi si-n care ti-ai bagat manutele

In doar 4 ani, modelismul romanesc nu mai gangureste, vorbeste chiar limbi straine !
Nu mai am rabdare pina maine !
Vagon epoca II luminat cu bagheta SMD-uri galbene. Bagheta modificata :s-a scos rezistena si s-a pus in locul ei un semireglabil de 1K. Adaugat condensator 1000 uF.

Vagon epoca II luminat cu bagheta SMD-uri galbene. Bagheta modificata :s-a scos rezistena si s-a pus in locul ei un semireglabil de 1K. Adaugat condensator 1000 uF.

Ultima oară modificat Sâm Noi 17, 2007 11:20 pm de către pcg, modificat 1 dată în total.
Intellibox2 & TC Gold 7.0