Nebunia lui Gam3
In catalogul MECANOEXPORTIMPORT din anul 1978-1980. Dar nu stiu unde il poti gasi.Am sa incerc pe la anticriate saptamana care vine sa il caut.
Am facut ieri un filmulet cu 1043 si 060-DA
[Link Removed for Guests]
Am facut ieri un filmulet cu 1043 si 060-DA
Ultima oară modificat Dum Sep 02, 2007 12:01 pm de către Gam3, modificat de 2 ori în total.
Pentru a folosi vagoanele sncf trebuie facute mai multe smecherii.
Eu personal as opta pentru o "incrucisare intre" acoperisul de sncf si carcasa de Y. Acoperisul ar putea fi copiat in rasina si vagonul Y (tillig) ciopartit.
Eu personal as opta pentru o "incrucisare intre" acoperisul de sncf si carcasa de Y. Acoperisul ar putea fi copiat in rasina si vagonul Y (tillig) ciopartit.

Dor de duca, sa te-aduca...
Salutare,
Rigleta 7 SMD-uri, iluminat vagoane lungi
[Link Removed for Guests] [Link Removed for Guests] [Link Removed for Guests] [Link Removed for Guests]
Pentru primul vagon a iesit bine,am mana facuta pentru restul.
Si sa nu dati voi primi cu piatra voi zice eu ca se vad firele.
Rigleta 7 SMD-uri, iluminat vagoane lungi
[Link Removed for Guests] [Link Removed for Guests] [Link Removed for Guests] [Link Removed for Guests]
Pentru primul vagon a iesit bine,am mana facuta pentru restul.
Si sa nu dati voi primi cu piatra voi zice eu ca se vad firele.
Ia zi cum calca, ia curentul la tine lamela de contact, caci solutia tehnica difera de la boghiu la boghiu.
Cel mai simplu e la ICE-urile PIKO.
Intradevar, pana ascunzi- asezi sarmele e un calvar... dar hei am vazut LILIPUT-uri originale in care se vedea toata mataraia...
Cel mai simplu e la ICE-urile PIKO.
Intradevar, pana ascunzi- asezi sarmele e un calvar... dar hei am vazut LILIPUT-uri originale in care se vedea toata mataraia...
In doar 4 ani, modelismul romanesc nu mai gangureste, vorbeste chiar limbi straine !