Nebunia lui Gam3
Salut!
Asa de bine da mocheta in unele poze incat chiar am crezut ca e iarba aplicata!
Mai ales portiunea din fata vagoanelor astea faine. Daca mai scapi ceva denivelari pe ea si ceva nuante galbene maronii, ca sa nu arate chiar ca un gazon, ai putea sa aduci si niste oite la pascut pe ea! Daca nu este un efect al blitzului, culoarea, asa cum se vede, este faina pentru o baza, cred eu!
Aditu
Asa de bine da mocheta in unele poze incat chiar am crezut ca e iarba aplicata!
Mai ales portiunea din fata vagoanelor astea faine. Daca mai scapi ceva denivelari pe ea si ceva nuante galbene maronii, ca sa nu arate chiar ca un gazon, ai putea sa aduci si niste oite la pascut pe ea! Daca nu este un efect al blitzului, culoarea, asa cum se vede, este faina pentru o baza, cred eu!
Aditu
Salutare!
Foarte frumoase jucariile! Sa le stapanesti sanatos!
Diorama ta este chiar frumoasa, dar ceva mi-a atras in mod special atentia si anume podul curbat.
Nimic de obiectat! Ma intereseaza cu ce o sa acoperi polistirenul.
Si daca se poate o poza sau doua tot cu podul dar unde incepe sa se urce sau sa se coboare.
Spor la treaba!
Foarte frumoase jucariile! Sa le stapanesti sanatos!
Diorama ta este chiar frumoasa, dar ceva mi-a atras in mod special atentia si anume podul curbat.
Nimic de obiectat! Ma intereseaza cu ce o sa acoperi polistirenul.
Si daca se poate o poza sau doua tot cu podul dar unde incepe sa se urce sau sa se coboare.
Spor la treaba!
@ Seby
daca te uiti atent o linie coboara si cealalalta urca, ma refer la cele din spate
normal ar fi fost sa fie pe un palier mai sus decat fata dar avand in vedere ca nu stai la nivelul plansetei sa privesti cred ca merge
si apoi este ceva original
@ Gam3
De ce se cearta politistii?
daca te uiti atent o linie coboara si cealalalta urca, ma refer la cele din spate
normal ar fi fost sa fie pe un palier mai sus decat fata dar avand in vedere ca nu stai la nivelul plansetei sa privesti cred ca merge
si apoi este ceva original
@ Gam3
De ce se cearta politistii?
Toate cele bune,
LDH
[Link Removed for Guests]
LDH
[Link Removed for Guests]
Salutare!
Seby
iksxl
Multam'
LDH
Nu stiu.
Seby
Acum plansa e la 1 m inaltime,cand o voi muta va fi mai jos si atunci nu cred ca va mai fi o problema.O mica observatie: Partea din polistiren, fiind cam inalta, mascheaza partea din spate a dioramei, cel putin asa se vede in poze
iksxl
Multam'
Tot cu mocheta.Pe langa sinele de jos,pe toata lungimea am sa cumpar de la Rally ceva interesant,am vazut cand am fost la el.Poze cand ajung acasa....Ma intereseaza cu ce o sa acoperi polistirenul.
LDH
Nu stiu.
-
- Advertisement