Anunt important: [Local Link Removed for Guests]

Locomotiva Piko Taurus cu lipsuri

Anunturi de vanzare produse (Atentie - toate anunturile postate trebuie sa fie conforme cu regulamentul de la aceasta rubrica, altfel vor fi sterse fara avertisment)
Închis
Avatar utilizator
AdyAero
Mesaje: 98
Membru din: Mar Sep 09, 2008 12:00 am
Localitate: Bucuresti
Contact:

Locomotiva Piko Taurus cu lipsuri

Mesaj de AdyAero » Vin Mar 23, 2018 2:51 pm

Vand o locomotiva Taurus de la Piko cu multe lipsuri dar buna ca donatoare de piese sau proiect. In aceasta stare am cumparat-o pentru un proiect dar am gasit altceva mai bun.
Are sasiul cu partea care fixeaza luminile eliminata, boghiuri care functioneaza fara probleme, cardanele nu sunt rupte, motorul cu ceva zgomot la rulare (deci are ceva uzura), carcasa revopsita portocaliu inmatriculare RTS cu ceva defecte (crapaturi, ciupituri de vopsea), geamuri vopsite negre pe interior.
Lipsuri (in caz ca nu sunt evidente): Portcuple, cuple, pluguri, tampoane, pantografe, decoratii placa superioara. La inteior lipseste complet sistemul de iluminare. Strap-ul de pe placa NEM 652 este altul simplu, nu cel cu diode din poza.
Data fiind starea se preda doar personal in Bucuresti. Pretul este de 100 lei, astept si oferte. Daca aveti intrebari suplimentare va astept.
Poze:
ImagineImagine
ImagineImagine
ImagineImagine
Închis

Înapoi la “Vanzari”