Foarte corect, dar eu ziceam ca inca nu suntem in masura sa atragem atentia producatorilor asupra acestor defecte (sau mai corect cred ca vor zice take it or leave it) ci suntem la pasul in care trebuie sa demonstram ca avem o piata pentru modele corecte. Asta inseamna si sa cumparat serii defecte.shoppy scrie:Faptul ca aceste greseli exista nu justifica continuarea in acest fel.
Kleinmodellbahn Esx & Ggs "CFR"
Sau sa procedam ca alti confrati din foste comuniste.IonutTrif scrie:Asta inseamna si sa cumparat serii defecte
Un atelier de transformare a modelelor in modele autohtone. Se aduc de la producator modelele, corecte ca forma, gabarit si ce mai trebuie, iar in tara se face vopsirea si inscriptionarea poate si mici modificari, daca este cazul.
Se ofera cineva?
Toate cele bune,
LDH
[Link Removed for Guests]
LDH
Chiar asa! Tocmai ieri am achizitionat un vagon cuseta CFR rosu si l-am descfacut de curiozitate. Nici o cuseta. Insa imi place vagonul mult si abea astept sa-i aduc surorile pe care le astept de la rally.sandy scrie:Apropo de modele gresite:
Colegii mei de trupa,care sint total habarnisti intr-ale modelismului au comentat ca vagoanele cuseta nu au inauntru...cusete!Dar de aia nimeni nu s-a plins foarte tare.
s
Acum am si eu CFR

Kleinmodellbahn Esx - CFR
[Link Removed for Guests][Link Removed for Guests][Link Removed for Guests][Link Removed for Guests][Link Removed for Guests]
Kleinmodellbahn Ggs - CFR
[Link Removed for Guests][Link Removed for Guests][Link Removed for Guests][Link Removed for Guests][Link Removed for Guests][Link Removed for Guests]
[Link Removed for Guests][Link Removed for Guests][Link Removed for Guests][Link Removed for Guests][Link Removed for Guests]
Kleinmodellbahn Ggs - CFR
[Link Removed for Guests][Link Removed for Guests][Link Removed for Guests][Link Removed for Guests][Link Removed for Guests][Link Removed for Guests]

[Link Removed for Guests] [Link Removed for Guests] [Link Removed for Guests]
Roco [Link Removed for Guests] fara platforma
Fleischmann [Link Removed for Guests] fara platforma
Roco [Link Removed for Guests] cu platforma
Piko [Link Removed for Guests]
dimensiunile modelelor fata de prototip pot avea mai mult sau mai putin cu 1-2 mm,insa cred ca poate fi trecut cu vederea.

Roco [Link Removed for Guests] cu platforma
Piko [Link Removed for Guests]
dimensiunile modelelor fata de prototip pot avea mai mult sau mai putin cu 1-2 mm,insa cred ca poate fi trecut cu vederea.

Cosmin