Radu Sofran , un inceput

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
atunci ar merge decupat o tira din drum si pusa o balustrada din beton de moda veche cu fier forjat sau ceva, si ar arata perfect.
 
asta era motivul rotirii. linga moara se vede un laculet. prin rotire se poate crea senzatia ca apa provine din acel lac, care eventual dotat cu un zid din beton ar putea deveni lac de acumulare pt moara. eventual se poate face un piriu care sa alimenteze lacul cu apa dinspre munte, de undeva. dar sa vedem si d-l sofran ce parere are.
 
salut

<t>orice critica conteaza era in lucru problema mori de apa nu aveam soluti finala si stateam in cumpana dar in sfirsit cred ca am gasit o.<br/>
Iata ce a iesit pina la urma deasemeni soseaua nu e defintivata mai e de lucru si acolo inca o data mersi pentru ajutor nu trebuie sa se supere nimeni dar e necesara si critica cind ceva nu e corect.<br/>
Radu</t>
 
Cat a stat Radu in cumpana Nea Garcea a dat o amenda.
http://i162.photobucket.com/albums/t270/radusofran/101_0337.jpg

Intre timp a gasit-o si acum asa arata moara.
http://i162.photobucket.com/albums/t270/radusofran/101_0338.jpg
http://i162.photobucket.com/albums/t270/radusofran/101_0339.jpg
http://i162.photobucket.com/albums/t270/radusofran/101_0336.jpg
http://i162.photobucket.com/albums/t270/radusofran/101_0334.jpg
 
parca e "alta viata". Arata mult mai real si mai rustic, specific zonei care o reprezinti in diorama. :D
 
Super!
O singura obiectie am in ceea ce priveste cursul apei prin moara. Avand in vedere amplasamentul morii nu prea ai avut cum sa-i dai alt curs apei.
Spor la treaba! :p
 
eu aveam o obiectie privind autostrada dar deja a fost expusa problema si nu avea rost sa mai critic si eu :D si am pus piatra la loc , intre sine :wink:
 
Va salut pe toti si va astept cu auncatul pietrelor, dar fie-va mila de mireasa. Va atentionez ca soseaua pe patru benzi s-a transformat in piata centrala unde am pus doar monumentul, urmeaza si restul .

101_0352.jpg

101_0351.jpg

101_0350.jpg

101_0349.jpg
 
m am gindit la dkw nu o sa il pun ti am spus aseara intentia mea asa ca e o munca in plus acum la ce a de adoua diorama o sa iau si dkw.
 
Felicitari ,asa mai merge cu scuarul de flori si monumentul ,nunta este super ,deabia astept sa vina omuletii de la Noch sa o pun si eu de o nunta cu alai ca la tine :D
La aruncatul de pietre inca ma mai gindesc ,studiez dar cred ca nu or sa fie asa ca spor la inspiratie si la lucrare :D
 
Parca este ceva cu trecerea aceea de pietoni. Este cumva in relief? Daca da, puteti sa ii faceti ceva ca nu este foarte aspectoasa. :roll:
 
O autostrada pe 4 benzi s-a transformat intr-un parculet al garii invecinate, a disparut camionul albastru dar Garcea este tot la datorie .
Mai am ceva de lucru la terasament, la serviciul de salubrizare, dar mai astept de la Rally ceva marfa pe care o tot promite ca va sosi in Bucuresti dar inca n-a venit . Rally impinge cutiutele mai repede si receptioneaza marfa de la Noch, poze am vazut dar atat .
101_0393.jpg