Robert si diorama lui

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Da, aveti dreptate! Dar daca mut bretelele maresc lungimea dioramei si nu am mai mult de 3,6 m si nu vreau sa micsorez nici gara. Am sa mai fac cateva simulari cum spuneti voi si apoi sa vedem ce iese.
Apropo, va fi o diorama Marklin! :D
 
Florinn a spus:
Daca nu poti renunta la macazul in 3 cai, macar cauta unul unde cele 2 cai abatute sa fie putin devansate, nu in aceeasi pozitie, adica sa nu fie simetric.

Macazele de la Marklin pe trei cai sunt exact asa cum spui tu.
 
Am achizitionat si eu pana la urma vagonul de dormit:





Mi-au placut foarte mult detaliile realizate. Este un vagon de o calitate deosebita.
 
Vai, ce amintiri mi-a trezit topicul asta!

Vad ca ultima postare a fost "Fri Aug 22, 2008 9:35 am" in cadrul acestui topic. Ce amintirii!!!

Se pare ca inainte o duceam mai bine in ceea ce priveste o macheta pe care sa ma joc. Acu' am progresat, am material rulant dar nu am macheta. Cum e si viata asta.

E, greu!
 
Salut Robert si felicitari pt prima diorama care o pornisei ! Am citit si am vazut in aceste pagini ce-ai achizitionat si la ce ai lucrat....minunatii...Super gari, casute, etc... De ce nu ai mai finalizat prima schema? Era mai mica mai simpla, dar "era ceva". Eu ma tot chinui cu "patratelul meu dreptunghi" dar incet incet avansez. Decit nimic si cu liniile pe jos cum am facut cu foarte multi ani in urma, mai bine "ceva" pe sa se invirta rotile...si sa le si putem vedea miscindu-se...decit in dulap sau in vitrina...Totul depinde de spatiu, timp si de fonduri... Credeam ca spre pagina 24 gasesc foto cu diorama finalizata, dar, vad ca nu ati mai scris nimic. Cred ca ar fi bine la atita material rulant si de o diorama cit de mica, dar sa fie...! ;-) Sper ca in curind sa continuie acest topic cu pagina 27 29 31...Toate cele bune si :
 
Nu am apucat sa o termin pentru ca am fost impresionat de un baietel de la mine din bloc si i-am dat-o cadou.
Cred ca pana la urma imi mai fac una.
 
Eee, greu!
Nu mai pot lucra acasa de nici un fel. Singura posibilitate ca sa pot termina modulul este sa-l aduc la birou. Trebuie sa-l rog pe Andrei sa ma ajute intr-o zi. In rest am toate materialele.
 
LDH a spus:
robertanasa a spus:
Ce parere aveti despre gara urmatoare?

Ahaaa ... ai pus pana la urma mana pe creion si hartie?

Bun.

S-o luam pe rand.

Muta bretelele dincolo de canton si dincolo de linia care duce la depou.
Muta castelul de apa lateral remizei spre depozit si rampa.

O avea "fo" trei metri + lungime?

Momentan atat.

:cafea:

Vai, ce ma mananca placajul sa ma apuc de acest plan.
 
robertanasa a spus:
Eee, greu!
Nu mai pot lucra acasa de nici un fel. Singura posibilitate ca sa pot termina modulul este sa-l aduc la birou. Trebuie sa-l rog pe Andrei sa ma ajute intr-o zi. In rest am toate materialele.

Pana la urma modulul de poze, este cam in acest stadiu:



Sincer sa fiu nu sunt multumit deloc de aspectul lui. Parca-i lipseste ceva si nu stiu ce!