Visul lui Haky

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Haky a spus:
Mda,ai dreptate LDH,o sa-mi fac timp sa il fac intr-un program pt machete

Daca nu ai program exista liniar, creion, compas si guma.
Merge mult mai repede si nu trebuie s-o iei de la inceput daca programul este gratis plus ca iti poti face ce biblioteca vrei.
Eu am desenat cu un banal program de desen caruia i-am facut eu biblioteca cu liniile, macazele, turnanta etc.

Succes!
 
La multi ani ! Sa va aduca anul nou tot ceea ce va doriti voi ! Sunt convins ca mai multe locomotive si vagoane :D .In ceea ce ma priveste nu am mai achizitionat nimic,dar anul care vine va schimba mult in bine situatia mea financiara si voi putea sa-mi cumpar ceea ce imi doresc.Partea rea e ca nu o sa am timp decat in concedii sa lucrez la diorama pentru ca din sofer de taxi voi deveni sofer de TIR.Asta este viata si nu in ultimul rand va felicit pe toti pentru achizitiile voastre si pentru efortul pe care il depuneti lucrand la diorame.
 
Salutare Haky
O mica obiectie la schema ta - in partea de jos ai un tunel prin fata caruia trece un pod , rezulta astfel ca in primplan o sa ai podul iar portalul tunelului nu o sa se vada fiind umbrit de acel pod. Un sfat renunta la pod muta tunelul mai in fata si astfel o sa ai o sina care trece prin tunel una pe deasupra .
Un 2008 plin de trenulete iti doresc
 
Sa stii ca nu e o idee rea. Felicitari pentru tot ce ai facut pana acum! Urmaresc topicul tau de mai bine de un an.Superb!
 
Salutare! Nu am mai scris nimic de ceva vreme pe aici,timpul nu imi prea permite,insa vreau sa mai fac ceva achizitii si sa trec pe digital.Stie cineva ce decodor imi trebuie pt loco Taurus din StartSetul QBB?
 
mrs mult rally ! M-am tot gandit,cat mai repede posibil sa achizitionez un StartSet digital,apoi sa trec Taurusul pe digital.
 
Dupa cateva luni bune de cand am achizitionat un start set cu loco cu aburi,o gara,remiza si depozit de marfa mi am facut timp sa pun cateva poze cu ele:

<a href="http://s165.photobucket.com/albums/u49/Hakyy/Visul%20lui%20Haky/?action=view&current=FilmAburoasa4.jpg" target="_blank"><img src="http://i165.photobucket.com/albums/u49/Hakyy/Visul%20lui%20Haky/FilmAburoasa4.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>
 
Cam acestea sunt deocamdata pozele care le am pe pc.Aparatul foto e plecat ( cu cineva ) in vacanta,dar cand revine si timpul imi va permite voi face mai multe poze,va salut si cat mai multe achizitii !
 
Salut, din cate imi dau seama start-setul pare sa fie dela Mehano (?); cand am vazut 2-4-2-ul cu cupla americana m-am gandit ca tot setul e asa, dar se pare ca nu, cupla tenderului este "europeana". Ce alte vagoane mai sunt in set?
 
Nu e rau pentru inceput... cu exceptia vagonului caboose, care e total pe langa. Ce ai putea sa faci sa-l mai imbunatatesti, este sa-l desfaci si sa-i pui geamuri (de plastic, evident).

Ce figuri si astia de la Mehano... setul se cheama Royal Pacific dar locomotiva este... Erie Lackawanna, vagoane SantaFe, Pennsy, iar cisterna ACFX apartine General Electric Rail Services Corporation. :mrgreen: