Anunturi de intalnire a pasionatilor in Cluj

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
stimati colegi, dragi tovarasi si pretini...
tzapa...
In documentarul vazut pe Discovery despre Airbus 380 , francezii spuneau ca si-au ratat temenele de livrare catre clienti cu ...2 ani.Asa ca la nivel mai mic, o locomotiva mica rateaza si ea niste termene, mai mici....
 
....uite alba nu e alba, care mai ghiceaza, hai neamule sa observeste cum apare si dispareaza locomotiva ! :mask:
 
Salut,
confirm prezentarea machetei LDM 12 Malaxa inmatricularea ,marti la intalnirea obisnuita.Mai sint inca cateva detalii de executat , dar pana marti vor fi gata.
Scurt info inainte de prezentare:
Piese alama fotodecupata -fremul,suprastructura,bielele,cutia transmisiei, manetoanele osiei false,placile inmatriculare.
Piese de serie -motorul,rotile,tampoanele, cuplele
Alte detalii:usile machizei se deschid, la fel si usile lazilor de scule/acumulatori, transmisie dupa conceptul modelului 1:1 -forta motrice ajunge la osia falsa si de acolo prin intermediul celor doua perechi de biele este transmisa la roti.Osiile rotilor NU au pinioane pe ele.
Locomotiva este facuta la comanda , pentru colegul chickengeorge si se va putea vedea doar marti, intrucat dupa prezentare va pleca spre proprietarul ei .LDM-ul meu e deocamdata inca departe de finalizare, mai mult decat atat a facut doi pasi inapoi, odihnindu-se de 3 luni incoace intr-un vas cu decanol :roll:, in asteptarea reluarii executiei-data cat se poate de incerta si necunoscuta .Daca mai sint alti eventuali doritori, putem discuta la club detaliile de comanda sau PM.
Toate cele bune, pe marti
 
rog careva dintre colegi sa aduca un transformator pt analogic, ca sa putem sa si impingem niste trenuri.Altfel le impingem cu deshtu` aratator
Si rog cine poate sa aduca sa si confirme aici, ca sa nu mai caut in alta parte.Multzam
 
Salutare,

astazi ca de obicei de la ora 18:00 intalnire la club.
Florin zice ca a mai imbatranit cu un an si da de baut cu ocazia asta :)
Deci bere si rulat trenuri.

Ionut
 
Mno, vad cu intarziere anuntu`. :-| :-| :-|
La multi ani pentru Florin!
As fi venit si eu la trenuri si rulat bere...
 
Salutare,

maine, 29.09 , de la 18:00 intalnire la club.
Saptamana trecuta multi nu am fost disponibili dar saptamana asta suntem in efectiv complet.