Timişoara: Expoziţie inedita de trenuri în miniatura

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Exceptional!!
Super pozele si filmuletele!! :confused: :confused:
Nu pare o expozitie mare, dar este laudabila! :aplauze:

Daca as gasi si eu ceva CFR la scara TT, as fi in al 9-lea cer.... :-x

La mai mare!!!
 
Pai asta si este marea mea 'nenorocire'!!! :( :(
A disparut din productie la Tillig exact cand imi revenea mie pasiunea cu 'trenuletele'!1
Si nu il gasesc pe nicaieri :-x :-x

Cat despre "selbstbau", momentan ma ocup de iluminat, nu ma bag in 'adaptari'! :-?
Stiti cumva de unde pot face rost de macar 2 vagoane CFR produse de Tillig? :cry:
 
si un nou eveniment : Cu ocazia zilei porţilor deschise, la standul catedrei de transporturi şi material rulant a fost prezent un montaj funcţional cu trenuleţe electrice la scara HO, care a atras din plin privirile şi atenţia vizitatorilor. Dintre modelele prezente menţionă’m: 3 locomotive diesel DA060, un ND2, 13 vagoane CFR de că’lă’tori, 2 seturi de rame automotoare Malaxa 1000 şi o locomotiv㒠OBB214(echivalent㒠142.000).
voi reveni cu poze/filmulete. inca nu am reusit sa le recuperez de la colegi.
 
Regret ca nu ati anuntat macar cu o zi inainte pe forum acest eveniment, ar fi fost interesant si ptr cei care nu au avut de unde sa afle si sunt din Timisoara!
 
Chickengeorge, evenimentul a avut loc in 29 aprilie. am fost anuntati si noi destul de tarziu. majoritatea dintre noi cei care am expus suntem ocupati-eu si TGV cu servici, studentii(Cristi, Gabi, Tavi) cu cursuri si examene. abia am reusit sa ne mobilizam cat de cat. Noi cei preocupati ne cam stim intre noi si ne anuntam pe Ymess.
Eu personal am inceput abia recent sa activez aici pe forum(adica chiar dupa eveniment), si chiar imi cam prind urechile, forumurile mi se par destul de ramificate si greu de parcurs in general.
esti binevenit oricand sa iei legatura cu noi, si sa ne vizitezi colectiile/machetele, cei care avem.
 
Salutare,
am vazut si eu cateva poze prin intermediul unei persoane aflate intamplator in locatia cu pricina, care stia ca ma preocupa oarecum si acest domeniu.

Oricum, nu s-a stricat traditia, deci nu s-a anuntat nimic inainte de catre cei implicati, astfel ca nu cumva cei cu preocupari mai vechi si mai noi in domeniu sa poata participa sau macar viziona cate ceva :D .
Este de inteles (dintr-un punct de vedere) din partea celor care nu scriu pe forum, si este de inteles (din alt punct de vedere) din partea celor care scriu.
La mai mare :D .
 
stageexp, eu i-am anuntat pe toti cei care ii am pe lista. de tine doar am auzit dar nu cred ca te-am intalnit, si nici nu am adresa ta de mess.
 
Nu-ti reprosez nimic, asa cum spui esti mai nou pe forum(nu ca eu as fi mult mai vechi),dar Laurentiu avea si telefonul meu si este in lista mea pe mess si era o ocazie sa ne vedem si noi la fata.Asta e, n-ai ce-i face !
 
Ca sa fim bine intelesi, a fost vorba despre o simpla constatare, atat.
Mijloacele de comunicare exista si au au existat intotdeauna.
Am vrut doar sa subliniez o stare de fapt, din punctul meu de vedere subiectul este inchis.
 
Am aflat de ce nu s-a anuntat pe forum: de obicei activitatea de relatii publice este in sarcina lui Cristi, iar Cristi a incetat activitatea pe acest forum din anumite motive, iar noi, ceilalti, am fost preocupati cu problemele de servici precum si cu organizarea(carat placi, adus trenuri, facut probe, montaj, etc).
In plus, mentionez ca Laur a avut la status pe mes-" Expo trenulete la mecanica"- eu asa am aflat.
 
Vorba lui Stageexp, e bine ca se face ceva, nasol ca nu putem sti din timp, parca Timisoara e impartita in mai multe cantoane. :confused:
Sincer imi pare rau in numele celor care chiar activeaza in modelistica si care au fost dati lipsa la eveniment.Ura si :confused: .Sa traiasca pionierii :D
 
bileapetre a spus:
si un nou eveniment : Cu ocazia zilei porţilor deschise, la standul catedrei de transporturi şi material rulant a fost prezent un montaj funcţional cu trenuleţe electrice la scara HO, care a atras din plin privirile şi atenţia vizitatorilor. Dintre modelele prezente menţionă’m: 3 locomotive diesel DA060, 11 vagoane CFR de că’lă’tori, 2 seturi de rame automotoare Malaxa 1000 şi o locomotiv㒠OBB214(echivalent㒠142.000).
voi reveni cu poze/filmulete. inca nu am reusit sa le recuperez de la colegi.

Salut,

astetam imaginile!