Stiri

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Si o stire de care unii dintre voi ati aflat :

Paradă de locomotive la Arad

Sărbătoare CFR în Arad. Aniversarea a 150 de ani de când primul tren a intrat în municipiul Arad, prin inaugurarea căii ferate Arad-Curtici, se va face cu muzică de fanfară Âşi cu paradă de locomotive.
Consiliul JudeĂžean, Primăria Arad Âşi cea din Curtici organizează o serie de acĂžiuni care să marcheze acest eveniment, bugetul alocat de CJA Âşi CLM fiind de 12.000 lei.
Sărbătoarea va avea loc pe 25 octombrie, când arădenii sunt aÂşteptaĂži la Gara Arad. Aici, la 10.30, se va deschide, pe muzică de fanfară, o expoziĂžie de machete. La ora 11.00 se va dezveli o placă comemorativă.
ReprezentanĂžii CFR au anunĂžat că, în funcĂžie de trafic, se va organiza Âşi o defilare de locomotive. Evenimentul se va încheia cu plecarea unui tren spre Curtici. Primul tren care a plecat din Arad a avut ruta Curtici - Szolnok - Budapesta - Viena.

Sursa: http://rinsider.clubferoviar.ro/ro/afiseaza_stire.php?id=2407
 
Sursa: Realitatea Tv (Scria pe banda)

Astazi 25 octombrie 2008, se implinesc 150 de ani de la inaugurarea caii ferate Arad - Curtici
 
CFR cumpara vagoane pentru transportat masini:

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/826554/CFR-cumpara-vagoane-pentru-masini/

Dar paznicii pentru paza masinilor,de unde ii....cumpara??? :D :evil:

PS: Si va rog sa nu ma luati pentru ultimul paragraf cu remarci de genul" Sa nu va mai denigrati tara etc etc !!".
Traim totusi in Romania si stiu ce ne poate pielea !!!! :idea: :idea: :fluierat:

Marius.
 
@sesamcave
PS: Si va rog sa nu ma luati pentru ultimul paragraf cu remarci de genul" Sa nu va mai denigrati tara etc etc !!".
Traim totusi in Romania si stiu ce ne poate pielea !!!!
Marius.
Pai MAN e SIMPLU ... daca prin actiunile tale zilnice nu faci nimic sa impiedici aceasta situatie , si doar ne lamentam, asteptand sa vina nemtii sa ne rezolve problemele... esti "free to go" pe taramurile unde curge miere si lapte pe de-a bogea .... :p
Dar daca te hotarasti sa ramai in patria de unde mananci si respiri, nu te mai lamenta si n-o mai denigra ! :-? :-? :-?
Rally un batran shucarit pe cei ce se iau de tarisoara mea ... si-a lor :-x
 
Rally, toata stima dar totusi ma intreb: asta e tara? asta e popor?
ma reprezinta pe mine? pe tine?
putem alege? putem face ceva?
ceva bun sa ne scoatem sau ceva rau sa crape capra? fac ceva bine daca ma duc la vot sa dau cu stampila pt un parlament imputit care ma ignora?
fac bine ca il ignor pt ca nu mai votez niciodata pe coclaurile astea? pentru mine tara inseamna oamenii pe care ii pot respecta si care ma respecta . Prea putin!!!!!!!!!!!!!
 
Sunt sigur că nu sesamcave este cel care "nu face nimic să impiedice această situaĂžie". Nici nu cred că aÂşteptă să vină nemĂžii. Sunt alĂžii care fac asta Âşi sunt cei la care s-a referit în postarea lui. ÂŞtiu că adevărul doare, dar asta nu însemnă că trebuie să băgăm mizeria sub preÂş.
Trecând la teorie... să nu mai zic, că pentru o schimbare radicală în mentalitatea dominantă a unui grup de oameni (popor) este nevoie de schimbarea a generaĂžii. În cazul acestui popor, având în vedere tendinĂžele de azi, chiar căteva generaĂžii. BineînĂželes vorbesc nu de popor în întregime ci de majoritatea care dă direcĂžia...
De alfel aluzia cu "free to go" este cea mai bună dovadă că în loc să se aplece urechea la probleme Âşi eventual să se rezolve, se preferă starea de fapt de pe acuma. Un fel de faci ca noi, sau dacă nu, marÂş de aici?
Eu zic că denigrare ar fi dacă cele spuse n-ar fi adevărate...
 
Un raspuns sincer... cand n-o sa mai fie o pleasca de parlament cum este acum.
In primul rand, fiecare trebuie sa dea exemplu de comportament corect si bun simt si astfel ii schimbam si pe cei de langa noi. Partea a doua ar fi sa ne facem auzite parerile cu orice ocazie. Nu se stie niciodata de unde porneste schimbarea.
Dar cred ca discutiile astea nu-si au locul aici, ar trebui ca pentru o parte din mesaje sa fie mutate intr-un subiect separat, unde fiecare sa-si exprime parerea despre ce ar trebui facut in Romania.
 
Gicu draga, ciokolomotivele de sus s-ar c--a pe ele de frica sa ruleze pe sinele din romania. De ce crezi ca noi ne-am nascut cu vechiturile inca actuale de la noi si tot cu astea o sa murim?Pai astia de la cfr trag de ele pana pica chitul de 20 de ori .Cred ca numarul straturilor de vopsea proasta nu-l mai stie nimeni . Pozele de sus contin loko pentru neamuri civilizate, nu papuashi ca noi.Faine poze! cele de jos le voi folosi cand ma duc la vot, adica NICIODATA! Bafta trenulisti!
 
MocăniĂža se va plimba prin centrul Sucevei

http://www.monitorulsv.ro/Local/2008-10-30/Mocanita-se-va-plimba-prin-centrul-Sucevei

Nu este prima calatorie inedita din Suceava cu mocanita, luna trecuta au montat linia langa aeroportul Suceava.

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/823857/Plimbari-cu-mocanita-in-apropierea-aeroportului-din-Suceava-/
 
Dacă tot vor să Ăžină traseul mai mult, de ce nu înglobează linia în Âşosea? DeÂşi, în acest caz, mai bine ar introduce o reĂžea de tramvai, că tot au staĂžiile de redresare rămase de la trolee + câteva role de cablu (+UE dăfonduri nerambursabie pentru aÂşa ceva).