Magazin de trenulete la Cluj

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
petremar,
nu mai cumpara seturi. Sunt scumpe si nu ai nevoie de transformatoare, Mobile Station, samd. Poti cumpara locomotivele si vagoanele separat si vei obtine garnituri asa cum vrei.
Aproape toti producatorii fac modele compatibile Marklin. Atuci cind alegi, va trebui sa iei un model AC digital. Ultima mea achizitie este un automotor Brawa care functioneaza perfect.
Succes,
Adrian
 
IonutTrif, vestea cu siteul magazinului de la Cluj este singura veste buna pe care o primesc in ultima vreme. Din cele ce aud de la tine si "Domnul Fleischmann" vad ca se gasesc si articole ptr scara N (de care sunt eu interesat). Ma gandesc ca fiind magazin exclusivist Maerklin (si brandurile asociate), nu o sa aduca si Fleischmann Picolo sau Roco N, dar eu ma rog la Dumnezeu, poate se mai intampla o minune si oamenii aceia or sa aduca si asa ceva. Dezamagirea mea in privinta Bucurestiului ma face sa visez ca poate cineva va lua mai in serios si segmentul de piata a scarii N.
Oricum, e foarte bine si cu Minitrix. Le doresc si eu lui Adriana si Josef mult succes, sa se dezvolte si sa se ocupe foarte serios de afacere, sa nu calce pe urmele altora care promiteau mult dar doar au dezamagit.
 
Salutare,
@dadrian :lol:
Nu sintem autorizati Maerklin pentru simplul motiv ca nu e magazinul nostru.
Cred ca am scris asta si in paginile anterioare:Magazinul de trenulete de la Cluj,Trenas este un magazin care si-a inceput activitatea cu modele Maerklin,necunoscindu-i initial pe Adriana si Josef,care sint proprietarii.
Pentru ca a fost mare eveniment un asemenea magazin la Cluj,ne-am "lipit" impreuna,noi explicindu-le sa aduca si Trix,care e pe continuu.Au adus,a cumparat multa lume,acum au adus si Fleischmann si in curind si site-ul lor va functiona la capacitate.Ei vin cam la toate intilnirile noastre si incercam sa ne sprijinim reciproc,chiar daca esentialul la ei este Maerklin iar pe o raza de 300-400 km nu cunoastem pe nimeni care sa aiba acest sistem.
s
 
sandy, cred ca minunea de care scriam (am postat amandoi cam in acelasi timp) s-a implinit. Daca aduc si Fleischmann (de care sunt indragostit) sper sa-mi cumpar cele 5-6 macaze drepte ce-mi mai lipsesc si sa ma apuc in sfarsit de macheta. Am deja 2 start seturi: 9397 si 9396, multe sine flex si sine drepte, si astept de cinci luni si jumatate un alt start set 89397 care s-a impotmolit pe undeva din lipsa de carbuni sau apa (desi eu le-am platit integral).
Nu mai am rabdare pana apare si siteul, dar daca ma gandesc ca 1-2 saptamani e un nimic pe langa 5 luni jumate...
 
Multumesc foarte mult. Oricum, nici nu-ti poti inchipui cat m-ati bucurat cu vestile astea. Sa clarific situatia cu celalalt magazin si sa apara siteul.
Multe bucurii la toti, Octavian.
 
Salut.

Vreau sa fac cateva completari la ceea ce a zis Sandy, site-ul nu este functional pentru ca inca se lucreaza la el, va sfatuiesc sa nu incercati sa faceti comenzi pentru ca e posibil sa nu vi se raspunda, totusi puteti suna cu cea mai mare incredere la nr. de telefon afisat acolo pentru a primii orice informatii.
 
Acceptati si comenzi care de articole care nu sunt in stoc?
Daca preturile sunt rezonabile prefer sa comand la voi decit la Lokshop.
Adrian
 
Salut,
in primul rand o precizare, magazinul nu este al nostru. Magazinul s-a deschis de niste oameni pasionati care au aflat de clubul nostru dupa ce au pornit afacerea.
Intre noi este doar o legatura datorita pasiunii comune , in plus au devenit membri simpatizanti in club.
Cel mai bine e sa suni la numerele de telefon afisate la contact si vei descoperi ca sunt foarte amabili.
 
Salutare!
Am fost ieri pe la magazin,care din cauza birocratziei romane inca nu este (re)deschis si spre bucuria mea am ajutat la despachetarea ultimelor colete cu marfa ce au sosit de la Faller :D .
Fratzilor mare bucurie mare,au sosit vreo 20 modele de cladiri (bulk-uri)SUPER FAINE la pretzuri FENOMENALE!!! Accesorii de toate felurile:pietris,iarba si multe altele,iar despre utilajele de la AUTOART 1/87 din metal,nu pot sa spun decat ca is FANTASTICE !!!
 
....OK,
2 BR03 la pret de una...
adica?

cit despre Trix...va intreb pentru ca nu cunosc, dar din poza nu par foarte detaliate...drept e ca eu sint mai mult colectionar decit modelist, pun mare accent pe detalii

mersi
Adi
 
Salut! Am fost azi la magazinul cu pricina si am ramas placut surprins ca avem si in Cluj un reper de calitate. Bineanteles ca nu am rezistat tentatiei de a cumpara o locomotiva TRIX.Carcasa de metal, detalii super. Pentru prima data am vazut un model la scara Z. Am ramas ''PAFF''! Succes si felicitari !
 
in cateva zile voi veni. azi am incercat sa vorbesc la telefon cu Florin, dar nu am putut comunica. Dupa ce tunez locomotiva, o voi aduce.