Imperiul Lupului

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
lupule

felinarele alea sunt grozave,sunt felinare pe gaz...care dau bine intr.un parculet sau pe strada
pune tu neste felinare din alea inalte,de la wiessmann,speciale ptr zone feroviare,
2 iti sunt de ajuns +lumina de la peron o sa ai destula lumina in gara,nici multa sa
para pomul de craciun,dar nici putina ca intr-un bar de strip-tease :wink:
 
:D mi-a mai aratat si lok o poza din asta ...

pai lupul face risipa cu atatea felinare in gara :D
 
lupul_alb a spus:
cosmin78 a spus:
lupule

felinarele alea sunt grozave,sunt felinare pe gaz...

te inseli. au leduri. :D

Si tocmai ca sunt cu leduri trebuie sa le faci sa lumineze ca lampile cu petrol lampant sau ulei sau gaz aerian adica nu ca niste reflectoare sau proiectoare :D
 
well. cum nu stiam unde sa le gasesc un loc mai potrivit pe diorama, felinarelor inlocuite, privirea mi-a cazut pe platoul din fata garii. si aici aveam in plan montarea unor felinare si amenajarea intr-un mod cat mai placut a fatadei garii.
asadar, in dimineata aceasta am purces la treaba. am luat bormasina in maini si am trecu la forarea platoului. un cutremur devastator s-a declansat imediat. urmarile se vad in pozele de mai jos.






In dimineata zilei de 24 mai, un cutremur puternic a devastat orasul Victoria.





Pe langa faptul ca unele cladiri si-au modificat pozitiile, cutremurul a lasat in urma lui si victime.



Printre acestea se numara si seful garii care, pentru cateva clipe, a zarit cativa cai verzi alergand pe sinele garii sale. Caii nu purtau sigla CFR.



Se pare ca pricina acestui seism se datoreaza lucrarilor de pe platoul garii unde au aparut imediat, in locul salvarilor SMURD, felinarele progresului socialist.
















Ca o compensare pentru spaima trasa in timpul lucrarilor, cei doi batrani au fost invitati pentru martea urmatoare in cadrul celebrei emisiuni " Din dragoste feroviara" pentru a povesti lumii intregi cum au rezistat de-alungul anilor in fata ororilor razboiului, regimului, casniciei si seismului din 24 mai.

Iubiti-va bine!

 
Foarte frumos modul in care ne-ati povestit ce lucrari au mai avut loc in oras. Sper sa nu mai fie cutremure :lol:
 
deja se anunta cateva cutremure in urmatoarele saptamani.nu de alta, dar lucratorii au gresit forarile si trebuie sa le repete iara.
 
Cum de mult nu am mai pus mana pe tarnacop si o mare lene se instalase peste orasul Victoria, am decis sa scol din somn lucratorii si inainte sa-i expediez in vacanta pe tarmurile marii, i-am pus nitel la munca.
Dupa reteta unui regim nu de mult rapus, in care se spunea ca progresul omului socialist poate modifica natura ( ex: vestitul canal ), am purces si eu la modificarea peisajului montan. Adica, am mai pus cateva bucati de polistiren pentru inaltarea unuia dintre versanti







Am acoperit vechea gaura prin care controlam mersul trenurilor prin tunel. Totodata perspectiva ruinei de castel dispare din plan, dar nu se stie daca nu va capata un alt loc.



De altfel, am spart peretele lateral al tunelului pentru o noua modalitate de control al evenimentelor feroviare nedorite din tunelul socialismului. :p







Maine dupa uscarea aracetului urmeaza sa intre in scena tabara de creatie si sculputura "Dalta si ciocanul", pentru a da o imagine placuta placilor de polistiren puse alandala.

Va urma in curand
 
Azi s-a continuat dis de dimineata munca la modelarea muntelui. Daca pisicile nu m-au lasat sa dorm, am decis sa fac ceva util. Iata ce a iesit. Desi eu nu sunt chiar intru totul incantat, sper sa ii dau o infatisare mai placuta cand voi pune ipsosul si stancile care deja sunt pregatite.







Ba chiar m-am gandit sa fac si o pestera ( cu vampiri, monstrii si alte specialitati de gen )









Mai bine dormeam.

va urma
 
Dupa o zi de lectura mi-a revenit cheful sa mai fac un pas in calea progresului micului meu oras si imperiu. Asadar am scos ipsosul de la naftalina si am ramas uimit cand am vazut ca nu mai ramasese decat o manuta pe fundul pungii de proasta calitate. Sa se fi servit pisiciile din el? Un ospat la care nu am fost invitat???
In fine. Cu putinul ipsos am hotarat sa acopar muntele. Si am purces la o tehnica nefolosita, dar cunoscuta, aceea a servetelelor de masa ( daca tot nu am fost la ospat ) imbibate un ipsos.
Fiindca veni vorba de pisici. Regele Ghita a fost alungat din imperiu, iar cele doua domnisoare feline au devenit stapane absolute. Adevarul e ca bietul hamstarel fusese cam neglijat in ultimul timp si am decis sa-l donez unei familii cu un copil. Un alt regat pentru Ghita. Si sa nu credeti ca a avut vreun regret. Adoua zi, dupa un an si ceva de autocastrare impusa, s-a trezit cu o gagica hamsterita in cusca. Acum da viata. Il invidiez.









Si dupa pauza de lene, cu o ultima bruma de ipsos lichid:





Ba mi-a ajuns sa modelez si o viitoare alee cu bancute pentru nostalgici si indragostiti. Din cauza ca ipsosul a fost prea slab, s-a crapat, dar da bine.





Pana saptamana viitoare cand voi mai importa ipsos din tari indepartate, vacanta de week-end.

pe curand
 
S-a cam asternut praful pe aici. Am deschis putin usa si un val de praf s-a napustit spre mine. Ce s-a mai intamplat cu minunatia de dezastru la care munceam acum un an si mai bine? Well. Am sa va spun adevarul. A venit o tornada puternica si a maturat totul. Absolut totul. Se intampla undeva prin august anul trecut. In cateva zile, exact la un an dupa inceputul plin de speranta, maretul meu imperiu s-a transformat intr-un maldar de polistiren rupt, bucati de ipsos din fostele stanci. Apoi toate au disparut intr-un sac via ghena. Iar in alte doua zile toata constructia lemnoasa s-a transformat intr-o stiva de scanduri si placaje care au disparut in mare parte la tatal meu ca materiale de constructie la casa lui, o alta parte au servit pe la diverse incercari de prosteala.
Si a mai trecut un an in care alte uragane au maturat alte lucruri si persoane din viata mea si iata-ma in postura sa ma reintorc aici, in acest topic plin de praf, sa-l scot de la naftalina si sa o iau din nou la drum. Inca nu in practica, dar de ieri am inceput sa achizitionez cate ceva, adica placajul OSB de 8 mm pentru viitoarea diorama. BA mai am o bucatica din vechiul placaj de la fosta, care va intra in componenta urmatoarei. Ca sa pastrez ceva din amintirile trecutului.
Despre ideile mele, mai incolo.