Anunturi de intalnire a pasionatilor in Cluj

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Am vorbit si am hotarat sa mergem si marti,deoarece multa lume stie ca marti ii lege sa fie cineva acolo....
 
Îmi cer scuze pentru că nu am postat încă pozele pe care le-am făcut în data de 11 martie când am fost în vizită la clubul vostru, de vină este serviciul Âşi faptul că nu am avut cititorul de carduri cu mine la Cluj.
Mi-a plăcut ceea ce faceĂži, faptul că vă întâlniĂži săptămânal Âşi lucraĂži fiecare la modul-ul lui, aÂşa cum Âşi-l imaginează fiecare, iar în final formând toate o dioramă, cu munĂži

Âşi tunele, foarte frumos realizate




m-a impresionat că aproape totul este făcut manual de voi, nu numai câmpii, dealuri Âşi munĂži dar Âşi copacii, tufiÂşurile Âşi chiar aĂži folosit pietricele care erau naturale ( apropo, cred că din cauza voastră în fiecare zi la hotelul la care am stat -pe malul SomeÂşului- se aduceau camioane cu pietriÂş :D )




din păcate nu am reuÂşit să îl prind decât pe Sandy la muncă

dar asta nu înseamnă că nu erau Âşi alĂži membrii la club ( florinn, lucas, rocomaniac Âşi alĂžii pe care însă , îmi cer scuze, nu am reuÂşi să îi reĂžin după nume ) drept dovadă imaginile următoare care vă arată ele singure că aici se lucrează frumos Âşi cu spor .







Îmi închei mica descriere cum altfel s-ar putea decât postând Âşi câteva linii pe care stăteau odihnind-use, în aÂşteptarea rulării lor, câteva vagoane Âşi locomotive .


Vă mulĂžumesc că m-aĂži primit în vizită Âşi sper că atunci când voi mai avea ocazia să trec prin Cluj voi avea suficient timp să trec pe la clubul vostru pentru a vedea "pe viu" ce aĂži mai realizat Âşi de ce nu să "fur" câteva idei.
Mult succes în continuare . :aplauze:
 
MULTUMESC CLUBULUI VOSTRU SI IN SPECIAL UNORA..... PENTRU SUPORTUL PRIMIT. NE VEDEM MAINE. SPER SA VA PLACA CE VOI ADUCE LA PREZENTARE. ESTE FOARTE GREU SA ALEGI DIN CELE PESTE 5000 DE CODURI.

VOR FI CATALOAGE. ORICUM NOTATI SITE-URILE NOASTRE. WWW.BACHMANN.CO.UK WWW.LILIPUT.DE WWW.BACHMANNTRAINS.COM

CINE DORESTE LISTE DE PRETURI SA CEARA SI VA PRIMI PE MAIL.
TOTI MEMBRI COTIZANTI AI CLUBULUI AU UN START DISCOUNT DE 10%.

NE VEDEM MAINE

BACHMANN

P.S.

VEGETARIENI SAU POST?