Propuneri pentru forum.

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
nu inteleg logica faptului ca nu se sterg topicurile de la vinzari, care nu mai sunt valabile. daca s-a vindut, ce rost are sa ramina topicul?
nu face decit sa incarce inutil spatiul si subiectul. si mai incurca si pe un eventual scormonitor prin aceste postari de la vinzari care va pierde timp pretios ca sa descopere ce nu s-a dat si se mai poate cumpara. unde e eficienta?
 
Buna Dorin,

Logica este.

Se incearca sa se faca un fel de banca de date cu preturile.

Daca nu o sa mearga o sa se stearga subiectele.

Legat de problema "pierderii timpului pretios" este numai vina utilizatorului care, in general nu citeste, nu se uita sau citeste in diagonala.

Subiectele la care vanzarea a fost incheiata sunt inchise.
Daca este inchis nu intri decat daca vrei sa vezi pretul.

Sigur se va scrie traba asta la regulamentul de la vanzari/cumparari si, repet, nu este nimeni vinovat ca nu se citeste acel regulament cum nu se citesc multe altele.
 
LDH,

Pentru sectiunea vanzari, odata ce s-a vandut obiectul ar mai fi o varianta: sa se stearga topicul deschis de vanzator, insa sa ramana un topic general "blocat" la care are acces doar moderatorul si care sa fie in esenta o lista cu obiectul vandut, poza lui, data postarii, data vanzarii, pretul initial de strigare si pretul efectiv de vanzare, eventual si vanzatorul.

In felul acesta se poate "curata" topicul dar ramane totusi o evidenta clara a ce s-a vandut, se vede clar care sunt "vanzatorii de profesie" si totodata este un ghid de preturi pentru cei care vor sa vanda. Ce parere aveti?
 
Eu zic ca deocamdata sa ramana asa,

nimeni nu trebuie sa cumpere cu forta, nimeni nu trebuie sa vanda cu forta, si trei, nu suntem ocazii.ro.

Daca cineva chiar e interesat de ceva cauta ;).

Practic ai de urmarit titlurile subiectelor de pe prima pagina, nu cred ca necesita un efort asa de mare.

p.s. Victorian, nu este o idee reaa ceea ce zici tu, insa trebuie sa te gandesti ca punerea in practica a ideeii necesita un anumit volum de munca pe care cineva trebuie sa fie dispus sa il depuna.
 
@Florinn

pagina generala a forumului este mai lunga decat initial,vad rubrici care se repeta
nu crezi ca ar fi bine sa mai muti din topicuri si rubrici?de exemplu,la "imbunatatirii
material rulant....." sunt 2 rubrici care de fapt se refera la acelasi lucru(una la
vagoane,cealalalta la locmotive)....rubrica "veche" de la atelier ar putea f bine sa
fie in cadrul rubricii Atelier de la modelism feroviar,intrebarile ptr incepatori sa fie
puse la informatii despre modelism etc...
cred ca astfel navigarea pe forum se poate face mai repede si mai usor :)
 
Salut cosmin.

Mersii de opinii, totusi poate e putin gresit sa crezi ca totul decid eu, structura forumului a fost discutata cu mai multe persoane cu experienta.

De ce am facut 2 rubrici pentru material rulant, una pentru locomotive si una pentru restul? Pentru ca sunt enorm de multe subiecte, cele de pe paginile 2-3 nu ajung veci sa fie citite, se deschid subiecte noi pe aceeasi tema si asta nu e bine. Crede-ma ca sunt in plina restructurare a rubricii atelier, mai am 2 pagini de subiecte de mutat, sunt foarte multe extrem de utile uitate de lume si nebagate de nimeni in seama.

Forumul este inca in restructurare, mai sunt aproximativ 6-7 rubrici care trebuie sa dispara, din care subiectele inca nu au fost mutate.

Terminam restructurarea pe planul actual, apoi analizam rezultatul final si vedem ce se poate imbunatatii.

Exista un truck sa faci pagina principala mai mica, dai click pe numele categoriei care te intereseaza si ramane doar aceea deschisa ;).

Mersi de opinii.

ciao.
 
Pai eu aplic modificarile care s-au decis intr-o sedinta care a avut loc imediat dupa preluarea administratii forumului. De atunci m-am sfatuit si cu altii de pe aici.

Eu zic ca deocamdata sa terminam restructurarea care e in plina desfasurare apoi sa vedem ce putem imbunatatii, asta nu inseamna ca nu puteti sa veniti cu idei si propuneri.
 
nu stiu de ce, dar cu Vista + Firefox e cam problematic navigarea pe forum. Asa si "vizualizarea mesajelor scrise de la ultima vizita", iar pe pagina de start apare
"Warning: Cannot modify header information... blabla..."
Mai are cineva astfel de probleme?
 
Salut @clouseau, nu am auzit de asemenea probleme.

E drept nu am intrat de pe vista, si cred ca nici nu sunt prea multi cu vista pe aici.

Ce sa zic, ramane sa studiem, deocamdata avem si alte probleme pe care trebuie sa le rezolvam, sa vedem ce putem face.

O sa incerc sa intru mai tarziu de pe vista sa vad cum se comporta.
 
Clouseau a spus:
...
pe pagina de start apare
"Warning: Cannot modify header information... blabla..."
Asta este o problema pe partea serverului, nu are nici o legatura cu clientul, fie el Vista + Firefox, sau orice altceva. Practic este o eroare de programare PHP, sau o eroare de configurare a PHP (parametrul "output_buffering": din php.ini): scriptul PHP conĂžine o instrucĂžiune de plasare de cookie pe client (Firefox), în situaĂžia în care comunicarea (trimiterea datelor de la server la client) a trecut deja de faza în care acest lucru poate fi făcut.
Acuma, mesajul de eroare nu este complet, s-ar putea să greÂşesc... :D
 
cu Vista + IE functioneaza fara nici o problema. Chestia este ca nu prea folosesc IE. :-?
Vista imi face par alb... :(
 
Ai instalate (în Firefox) diverse extensii pentru îmbunătăĂžirea securităĂžii de genul NoScript? S-ar putea să se întâmple din cauza asta: setări de securitate severe... IE "înghite" orice Âşi posibil ca din această cauză să nu existe situĂžia - probabil excepĂžională - în care apare eroarea.
 
La mine merge ca uns forumul vista + IE, XP + firefox, vista + firefox nu am incercat, dar in schimb vista + opera iar merge bine. Incearca si varianta asta
 
Florinn a spus:
Rubrica de vanzari a fost restructurata, de acum anunturile de vanzare si cumparare vor fi la un loc, titlul subiectului anunt va contine obligatoriu la inceput cuvantul "Vand" sau "Cumpar" pentru a se cunoaste din start tipul anuntului.

Io zic ca nu este bine si o sa fie destul de greu sa cauti ceva peste care ai trecut ca la momentul ala nu ai fost interesat.
Daca rubrica se pastreaza asa atunci sigur trebuie sterse mesajele care anunta tranzactia incheiata.

Nu se poate si/si merge doar sau/sau
 
Totusi, daca ne uitam pe rubrica, avem mai putin de 2 pagini de subiecte, asa cumulate cum sunt.

Poate ca e suficient sa stergem subiectele dupa o anumita perioada.

Oricum rubrica "cumpar" avea postari putine, cam 10% din rubrica de vanzari.

facem cum credeti ca e mai bine :)
 
Salut!
Propun ca inregistrarea pe forum sa nu se poata face fara a completa campul " Locatie". Florin a spus de multe ori ca fiecare membru sa-si treaca locatia, dar putini s-au conformat. Credeti ca ar fi ceva iesit din comun?
Lapuseanul