Bine ati venit !

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Bun venit Lucas. Poate ne ajuĂži Âşi pe noi cu niÂşte cote, planuri generale ale locomotovelor RomâneÂşti :D MulĂži încearcă să modeleze astfel de locomotive Âşi se izbesc de acelaÂşi zid: inexistenĂža informaĂžiilor :(
 
Cu respect, mai oameni buni.
Cu scuzele de rigoare ca n-am facut-o imediat dupa inscrierea pe acest forum, ma prezint acum.
Nici nu stiu cum sa incep, pentru ca nu ma pot considera nici macar incepator. Din frageda pruncie m-au fascinat trenurile, dar iata ca la 30 de ani, nici nu lucrez in domeniu, nici nu detin macar un start-set(deja am invatat cativa termeni :)). Sper ca de-acum inainte, cu ajutorul vostru, sa incep cumva("frunzarind" forumurile de specialitate am inteles ca tendinta este digitalul). Nu vreau sa periez pe nimeni, dar chiar mi-a placut limbajul folosit aici, si va felicit pentru asta.
Toate cele bune!
Lapuseanul
 
Multumesc baieti !!! Ma-ti prins si pe mine la vanzari ...caci sunt controversatul Andrei de la Arad :)):)):)) ..... nu orice Andrei ...
 
Bine ati venit baieti, va asteptam de ceva timp sa apareti, vorba aceea "mai bine mai tirziu decit niciodata", asteptam sa impartasim din cunostintele voastre in domeniul feroviar, atit cel in miniatura cit si cel real :cool:
 
Pai bineinteles ca fac parte , dar dau tepe , cum se scriu pe alte forumuri , asa ca fiti atenti !!! :D :D :D
 
:D Multumesc Florin de urare si bine v-am gasit .
LDH multumesc si aici dar mai avem ceva de schimbat asa cum ai spus . :)
 
Salutari tuturor nou venitilor!

In mod particular, ma bucur sa te vad aici Alex, chiar avem nevoie de pasionati ai scarii N care sa tina piept pasionatilor de la scara H0 care par sa fie majoritari aici!

Salutari din Constanta,
Dorin

("Doreltomin")