Locomotiva LDH - CFR

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

robertanasa

Well-Known Member
Trenulist
28 Decembrie 2016
1.150
0
48
Bucuresti
LOCATION
Bucuresti
Am observat ca marea majoritatea se concentreaza doar pe locomotiva 060-DA si nimeni cu pomeneste de locomotiva LDH care din cate stiu a fost fabricata la Faur. Mie personal imi place foarte mult si doresc sa stiu daca exista vre-un model din care se poate face. M-am tot uitat pe la diversi producatori dar n-am vazut ceva similar.

Cu respect,
 
Robert uite aici asa pentru inspiratie :D

http://www.railwayfan.ro/image/?img=3414&r=

http://www.railwayfan.ro/image/?img=3412&r=

Nu-i stiu posesorul,pozele le-am cautat cam vreo ora pentru ca nu mai stiam pe unde le vazusem :D .Sper ca ti-a mai alinat tristetea :p :D
 
Uite inca 2 poze care le-am gasit dupa ce am postat :D :

http://www.railwayfan.ro/image/?img=3406&r=

http://www.railwayfan.ro/image/?img=3404&r=
 
Parca nu prea seamana cu asta:
IMG_8137.jpg
 
Intradevar,tin minte ca pe unde am vazuto pe Railwayfan spunea ca nu este o copie fidela,dar una aproximativa.Nu sunt respectate undele masuri dar e totusi un LDH cred :D
 
Robert dupa cum ti-am spus nu mai tin minte unde a fost postat mesajul.Si nu prea tin minte ca cel ce a postat sa fi pomenit de modelul din care ar fi putut iesi.Dar tin minte ca se zicea de ceva unguresc(carcasa sau sasiul nu mai tin.....si pana ce nu gasesc postul nu prea vad cum ti-as putea mai multe detalii :( )
Oricum am sa incerc sa il gasesc. :D
 
Vad ca modelul nu e chiar bine reprezentat la scara; dar macar sasiul (de V100 din cate am ineles) respecta dimensiunile?