Diorama pe segmente a clubului TRC (topic pentru discutii)

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
subscriu si eu la ideea de a avea o crasma imputita pe undeva la club...adica am vrut sa zic pe diorama mai ezact...din pacate nu prea e loc pe ala de HOo, desi ideea ma atrage f tare, ii cam fortzat de pus, pt ca loc nu prea mai e nici pt cladirile "obligatarii" daramite si pt crasma-care apare unde is mai multe acareturi de obicei.Fo 2-3 mocani betzi tot as baga ca noah, pt realizzm ce nu face omu`...Deci undeva trebe sa ne facem o crasma ca e unu din locurile care ocupa o parte insemnata din viatza unui om muncitor .Poate cum zice Florin ii mai potrivit in sat, sau undeva unde mai apar cateva cladiri, case, etc.
Cat despre vacutzele lu Ionutz, ce sa zic, fiecare are o obsesie in viata, daca trebe, trebe.Da mai pune si niste masini de lux pe acolo, noi-noutze iesite din fabrica, eventual din mai multe epoci, un mic lac cu o barca si un pescar si o vulpe pe mal care pandeste o gaina ratacita si cativa cerbi la marginea padurii precum si ceva pradatori de talie mare care au rolul lor in intretinerea unui fond genetic valoros ,ce pandesc fioros din tufis, 3 turisti cu aparate foto care tocmai dau sa se urce din ultimul racnet de autocar de 6 stele, precum si ceva Pantzere autentice care numa` de si-or bagat un obuz pe tzeava, la mica distantza de un palc de muncitori feroviari care muncesc intr-o seninatate deplina, netulburati de TGV-ul care o tras o shuba fix in spatele lor, ca nu stia ca se lucreaza la linie si venea cu 400 de km/h...
 
noah, daca is doua, se admit...da` nu pune big turma si mai ales nu pe modulu` HO0...
PS, am ras cu lacrimi la faza cu tipi cu buturuga mica &bicileta
 
Peisajul si momentele surprinse sint extraordinare.E o poveste intreaga surprinsa in poze.
PS.Ati vazut cum au asezat inapoi pe linie mocanita deraiata?Si Noch are acelasi produs, numa` ca-i din plastic.
 
Vaser-ul cu mocanitzele lui (cu cale ferata cu tot), ar merita o diorama dedicata, parerea mea. Daca mai vreti link-uri cu poze mai caut.
Uitati-va la o Resita de bibilit: http://www.ks-modelleisenbahnen.de/html/ks-waldbahn.html
P.S. pentru o diorama cu Vaser-ul.. he he... trebe' TAF-uri, alea alea... :D
 
mai da-ne ceva cu Vaseru daca ai in zona cu rmapa de incarcare a bustenilor
ceva detalii, trebuie sa mesteresc una...
 
Well, see this!
http://www.untertage.com/cms/downloads/Rum/OHo5.pdf
Dupa cum vezi rampa e o mare de noroi clisos...o sa mai caut sau iti explic azi la club...daca ajung
:lol:
P.S. dupa cum vezi sunt de toate :confused:
 
Ieri am fost la club impreuna cu Sandy si am mai lucrat una alta, am incercat sa punem si iarba si aici am fost putin dezamagit, s-a dat peste 4 milioane pe scula Noch si nu o ingrijim, crocodilul care trebuie sa faca contact electric era plin de aracet intarit si iarba, culmea, am constatat ca aracetul uscat nu conduce curent, cine l-o murdarit ar face bine sa il curete !
 
utile pentru H0e: http://www.eisenbahnbildarchiv.de/main.html?E4=./navi/rimnaviv.html&E5=./navi/rimnavih.html&E7=./pages/Viseu001.html
si: http://www.eisenbahnbildarchiv.de/main.html?E4=./navi/rimnaviv.html&E5=./navi/rimnavih.html&E7=./pages/cff.html

Ghezeshu' mere 'nainte!
 
Tot uit ca Florin nu stie de gluma (trebuie sa-mi pun un biletel pe undeva)
Da putem face asa..in plus nu e neaprat necesar sa punem toti pomii dintro data, ii putem pune si pe rand. Oricum trebuie sa luam si brazi profi Busch si sa-i punem sa facem modulul asta hoe ca la carte sa il avem referinta . In plus o sa vedem exact care produse merita si in ce cantatite.
 
Plantati padure baieti...ca pe Vaser se taie. Oricum muntele ala de pe diorama e deja bestial, arata mai bine in realitate decit in poze!