Trainsylvania Railway Club - Cluj Napoca

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Florinn

Administrator
Membru personal
Super Moderator
Trenulist
17 Ianuarie 2006
5.547
16
Cluj Napoca / Bucuresti
www.trains-addicted.ro
WEBSITE
http://www.trains-addicted.ro
YAHOO
bogdannf
LOCATION
Cluj Napoca / Bucuresti
Cine suntem?

Foarte pe scurt, suntem grup de pasionati de trenuri si modelism din Cluj Napoca, impreuna am format un club cu statut juridic cu scopul de a largi si a face cunoscut acest domeniu tuturor.

Iata in cateva cuvinte cu ce ne mandrim pana acum, unele sunt mesaje copiate din anunturi care au avut loc la data respectiva, de aceea le-am pus in ghilimele si am pastrat forma lor originala:



3 Noiembrie, 2006 :

" Dupa cum stiti, in urma intalnirilor de la Cluj, ne-am hotarat sa infintam si o asociatie cu statut juridic pentru a face totul oficial.

Asociatia va fi formata din membri fondatori (care formeaza si consiliul directoral), membri activi si membri simpatizanti.

Grupul membrilor fondatori este format din nucleul celor care a pus bazele asociatiei si care au platit o taxa de insriere de 250 RON si de asemenea care vor platii si cotizatia lunara in valoare de 80 RON. Termenul limita pentru inscriere ca si membru fondator este 15.11.2006.

Membri activi sunt membri care vor participa regulat la intalnirile si actiunile asociatitiei si care trebuie sa plateasca lunar cotizatia de 50 RON.
Membri simpatizanti sunt membri care pot fi din alt oras si ajung rar in Cluj sau membri din Cluj care vin rar la intalniri. Cotizatia lunara va fi de 20 RON.

Pentru inscrierea in asociatie nu se plateste taxa de inscriere.

Toate aceste taxe sunt menite sa acopere cheltuielile legate de chiria spatiului, utilitati si materiale necesare pentru desfasurarea activitatii clubului. In functie de numarul de membri si de eventuale sponsorizari taxa va putea scadea pentru ca suntem o asociate non profit.

Totodata am facut alegeri pentru functiile necesare functionarii asociatiei. Rezultatele sunt (a fost vot secret):

Presedinte: Sandy Deac
Vicepresedinte : Florin Vescu
Secretar: Ionut Trif
Cenzor: Gabi Fodor "

Cei interesati pot citi statutul asociatiei, disponibil aici.

25 Noiembrie 2006:

A inceput efectiv constructia "Dioramei modulare de la Cluj" cu un termen propus pentru finalizare de 2 ani.

24 Aprilie 2007, ora 13 :

Se deschide expozitia Machetist 2007 , organizata de Muzeul de Istorie a Transilvaniei Cluj, Model Army Club in colaborare cu www.cartula.net (machetistii si initiatorii proiectului), Trainsylvania Railway Club si www.trenulete.ro.

Expozita a fost deschia pana in 29 iulie si a fost un real succes. Au fost expuse peste 565 modele (avioane, elicoptere, tancuri, blindate si nu in ultimul rand trenuri) ale modelistilor din Cluj Napoca si din tara.

Mai multe detalii aici

11 Mai, 2007:

"Dragi colegi,

Din acest moment Trainsylvania Railway Club functioneaza cu acte in regula.
....
Cu multumiri,pentru propasirea modelismului feroviar romanesc!!!
Viva Sandy-El Presidente
"

10 Octombrie, 2007:

S-a finalizat amenajarea camerei de sedinte. S-au zugravit peretii, s-au vopsit geamurile, s-a scos afara tot ce nu era necesar si s-a facut curat, in final s-a pus si o mocheta. Rezultatul:



Material pentru o urmatoare diorama:



Documentatii, documentatii si documentatii:



Asteptam sedinta de marti pentru inaugurare ;)

Investitia a fost in jur de 500 lei, Eusebiu a promis ca aduce si un calculator, important este ca avem o camera decenta unde putem tine sedinte, primi oaspeti si unde putem bea un coniac in timp ce rasfoim o revista.

9-11 Noiembrie, 2007:

Trainsylvania Railway Club participa la expozitia de modelism feroviar de la Brasov, mai multe detalii aici
.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.