Decodor Made in Romania

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

sandy

Well-Known Member
Trenulist
23 Aprilie 2016
1.131
1
Cluj-Napoca
www.desperadocountry.ro
WEBSITE
http://www.desperadocountry.ro
LOCATION
Cluj-Napoca
Salut,
In cursul intilnirii de la Cluj de ieri,colegul nostru Dan ne-a prezentat seria 0 a decodorului produs de el.
Am urmarit cu mindrie si emotie cum a functionat o BR 80 veche la care Dan a atasat decodorul si am fost foarte bucurosi ca...functioneaza aproape ok!
Mai sint de rezolvat citeva probleme cum ar fi: zgomotul produs(are un usor tiuit),plaja destul de ingusta de acceleratie si inca vreo citeva amanunte .In curind va fi gata si seria 0 imbunatatita-Dan ne-a spus ca ceea ce a fost mai greu s-a rezolvat(recunoastere de adrese si functionare).Urmeaza sa faca perfectionarile cu pricina si sa-l aduca la dimensiunea standard(asta era usor maricel din cauza ca era in probe).Dan afirma ca intr-o luna(si il cred) vom avea versiunea full a decodorului care va fi de vinzare la un pret spectaculos de mic.
Tot atunci va fi gata si statia digitala,statie care e in lucru.
Va vom tine la curent cu amanunte.
sandy
 
decodor

<r>Felicitari<br/>
In sfirsit a aparut cineva cu o realizare romaneasca in domeniu <E>:D</E> <E>:D</E> .</r>
 
Felicitari
Se pare ca in sfarsit trebuie sa le aratam tuturor ca noi Romanii ne pricepem si la asa ceva chiar daca (era digitala nu stiu daca are un 1 de expansiune in tara noastra).
Spor la lucru si astept cu interes produsul in teste
 
Salut!
Dupa cum va spuneam versiunea full se pare ca va fi gata saptamina viitoare si e ca un Lenz simplu(nu va ginditi la Lenz Gold care are si alt pret).Adica citeste adresa,pornire V minima,acceleratie,deceleratie,oprire,lumini(cu doua iesiri sau cu una si un F1 asignabil)
Din cauza faptului ca Dan nu sta pe internet ca lucreaza la decodoare si ca bineinteles aveti multe intrebari,va rog sa le postati aici sau pe privat,eu am sa-l intreb si o sa va raspund.
Ceea ce e sigur e ca in scurta vreme o sa avem decodorul functional gata de contractari.
s
 
Hellooooooooo !!!

<r><QUOTE author="sandy"><s>
sandy a spus:
</s>Salut!<br/>
Dupa cum va spuneam versiunea full se pare ca va fi gata saptamina viitoare si e ca un Lenz simplu(nu va ginditi la Lenz Gold care are si alt pret).Adica citeste adresa,pornire V minima,acceleratie,deceleratie,oprire,lumini(cu doua iesiri sau cu una si un F1 asignabil)<br/>
Din cauza faptului ca Dan nu sta pe internet ca lucreaza la decodoare si ca bineinteles aveti multe intrebari,va rog sa le postati aici sau pe privat,eu am sa-l intreb si o sa va raspund.<br/>
Ceea ce e sigur e ca in scurta vreme o sa avem decodorul functional gata de contractari.<br/>
s<e>
</e></QUOTE>

Pai ce facetzi? Ultimul post e din aprilie si noi suntem in iulie. S-a intrat in productie sau macar sa finalizat versiunea finala a decodorului? <E>:cry:</E> sau sa renuntat la idee...</r>
 
felicitari pentru oamenii cu initiative frumoase!!!!!!!
ma bucur ca intre noi avem asa meseriasi.
tine-o tot asa prietene! chiar daca nu sunt un adept al sistemului digital, ii admir pe oamenii cu idei si mai ales pe cei care le si pun in practica.
de la idee la fapta e totusi cale lunga...
 
Multumesc foarte mult pentru informatii. Doresc sa trec si eu pe digital, dar ma cam ingrozesc preturile!!!!!! :-x
Banuiesc ca nu sunt singurul!!! :-?
Atunci o sa il intreb pe el toate detaliile legate de acest subiect.
De curiozitate, imi poti spune te rog cu ce statie digitala functioneaza (mai) bine? A ta de care este? Tot el face si statii?

Tare multumesc de ajutor!!! :D
 
Deocamdata folosesc o statie digitala Roco"de incalzire".Tot Dan va construi in curind o statie digitala de mare putere care sa fie in stare sa duca macar 5-6 locomotiva,fara sa prajim ceva.Pina atunci echipez materialul rulant intr-un ritm de 1-2 decodoare pe saptamina.Ideea e ca e greu,fiecare firma de trenulete avind tot felul de standarde si locasuri pentru ele.Dan te va lamuri mai bine,
s
 
ma bucur sa aud ca exista si se face, dar nu prea inteleg un lucru..........de ce tineti secretomania asta???????
nu zice nimeni cat costa, daca sunt probleme sau nu cu ele.....care sunt problemele daca sunt, se pot folosi si alte statii digitale (de ex piko).
pana mea, parca suntem la NASA nu pe un forum unde incercam sa oferim si sa obtinem cat mai multe informatii.
 
Salutare,
Uite cum sta treaba:
Nu e nici o secretomanie,mai degraba cred ca unii sufera de scenarita :lol:
Dan nu are timp sa umble pe forumuri fiind foarte ocupat.Abia ca ajunge la intilnirile noastre saptaminale.Faptul ca nu e forumist e optiunea lui,corect?
Pe de alta parte,omul a scos un numar de decodoare serie 0 iar eu m-am oferit sa fiu cobai.Daca le dadea la vinzare din prima,ar fi fost o sumedenie de comentarii.Nu e mai bine sa am eu un feed-back initial,decit voi,pe banii vostri?
In plus,acu citeva posturi am postat adresa lui de mail.Ce va impiedica sa-i scrieti?Spuneti-i lui toate astea,intrebati-l cit costa,ce probleme au,cu ce statii digitale se pot folosi.Puteti face mistouri pe forum ca oricum nu le va citi.Asa ca mai bine le faceti pe direct-
Adresa e [email protected]
s :lol:
 
nenea sandy
in primul rand nu era nici un misto...si daca tratezi discutia ca un misto trebuie sa o consideram incheiata.
iar remarcile mele erau la adresa ta, care ca si utilizator puteai sa dai un feedback referitor la decodoare, fie ca sunt seria 0, 1 sau 1.5 sau ce serie or fi ele.
chiar nu ma intereseaza sa pornesc o discutie cu vanzatorul pana nu obin informatii ...................de pe forum (oare pentru ce o fi forumul.....dohhhh)