Imperiul Lupului

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
fiindca in doua saptamani se va implini un an de la achizitionarea primului meu startset, acel Metronom mult ravnit, am decis sa fac o mica achizitie comemorativa.




de atunci am tot achizitionat, astfel incat am ajuns acum, la un an, sa am un numar destul de frumusel de locomotive,vagoane,case, plus un loc de joaca de 2m / 1,4 m . insa dintre toate, acest startset are o valoare mult mai profunda. mai intai fiindca a fost primul, apoi fiindca pentru achizitionarea lui strangeam banut langa banut fiind dispus sa sacrific si painea cea de toate zilele ca sa intru in posesia lui. bucuria pe care am avut-o cand in seara zilei de 15 decembrie 2006 l-am achizitionat din depoul lui rally a fost mult mai puternica decat bucuria celorlalte achizitii pe care le-am cumparat fara nici o jertfa, fara sa stau zile la rand privind poza pe net si alinandu-ma cu gandul ca intr-o zi va fi al meu.
atunci am avut de ales intre doua starseturi: Metronom si celalalt startset cu vagoane etajate rosii. am facut alegerea pe baza avantajelor si dezavantajelor. La starsetul rosu nu-mi placea locomotiva taurus si traseul simplu de sine. 2 puncte pt metronom. la metronom aveam un traseu oval cu macaze curbe, dar vagoanele nu erau rosii,culoarea mea preferata. un punct pt starsetul rosu. la final a castigat metronomul cu 2 la 1.
zilele acestea am achizitionat insa si cele doua vagoane rosii la care am atasat o locomotiva 218 tot piko si cred ca se potrivesc perfect.









 
si fiindca se apropie Mos Nicolae, eu mi-am primit pantoful .... cadoul mai devreme.







Heil Hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...............................!!!!!!!!!!!!!!
stiu lok, tac din gura.

acum ma gandesc ce voagoane i s-ar potrivi cel mai bine.
sa fie acesta?



sau acestea?



sau poate acesta



aceasta este iubita mea sotie care de Mos Nicolae mi-a mai adus un cadou inafara celui pomenit mai sus. mi-a zgariat masina, drept care i-am interzis sa mai faca gesturi caritabile cu colegele ei geniale ca altfel la colt ca halta Victoria Nord :-x
 
sa va spun ceva tare ca nu pot sa pastrez pentru mine.

dupa ce doua luni sau mai bine m-am uitat ca mata in calendar la starsetul digital de la TT, nereusind sa urnesc locomotiva din loc, dupa ce am manevrat butoanele alea in toate directiile si rezultat zero, azi dimineata am decis sa o vand cu statie cu tot si sa pastrez liniile si vagoanele pentru locomotiva analog si trenul electric tot analog.
asa ca i-am facut poze si am postat-o pe forum la vanzari. acum, am insirat liniile iar pe jos, am pus locomotiva pe linie, am dat drumul la curent si.... a plecat. merge super. apas pe buton si-si schimba singura directia. ii sting farurile tot din buton. oare de ce nu am reusit asa de simplu pana acum in aceste doua luni? s-o fi speriat cand a auzit ca vreau sa o instrainez? sa fi pus firele gresit pana acum la transformatorul ala sau statia cum s-o fi numind? I do not know.

acum stau in cumpana. s-o mai vand? sa nu o mai vand??? dar deja cineva s-a interesat de ea.
well! daca o vrea, imi tin promisiunea pana la capat. si asa nu voi face diorama la TT. daca nu, o retrag si ma joc pe covor din cand in cand cu ea.
 
defapt, daca ma gandesc mai bine, vand TT-ul si imi digitalizez diorama HO.

cat m-ar costa o statie digitala pentru HO?

am destule locomotive care au mufe pt decodoare digitale. le pot digitaliza.

why not? intra in proiect pentru anul urmator.
 
Lupule nu stiu ce sa zic dar ai cam inceput sa vorbesti de unul singur :D asteapta si tu un raspuns de la altcineva si dupa aia continua cu monologul tau :D
Taote cele bune!!
 
ia baga ocheanele aici

http://www.bahnbilder.de/name/galerie/kategorie/Deutschland~E-Loks~E%2093.html
 
cat m-ar costa o statie digitala pentru HO?
Pai lupule .. cat una la N sau la TT
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D .
Dupa stiinta mea , doar scara G foloseste 24V , restul 16V . Deci poti folosi sistemul DCC pe care il ai acum , scoti decodorul din loco TT ( scoti mufa , dezlipestifirele , ma rog ... cum o fi ) si o pui intr-una H0 . Conectezi sinele H0 la centrala si dai bice la DCC pe H0
 
mpursu ai dreptate. daca cel care s-a interesat de locomotiva si statie nu le doreste, pastrez statia pt HO. eventual scot decodorul din locomotiva si-l plasez la o locomotiva HO.

dar daca persoana respectiva o doreste,i-o dau cu statie cu tot si apoi imi cumpar eu alta mai scumpa,eventual cu telecomanda.
 
@PDI

am zis "poti" ptr ca daca lui ii place sa puna ceva de calatori,nu il impiedica nimeni,
ramane la latitudinea fiecaruia cat de fidel sa respecte realitatea
cateodata prinde bine si un pic de "free-lance"...cu toate ca este o locomtiva de
marfa ca si sora ei E94 care la mine pe raft(si nu numai) este insotita de o
garnitura zdravana de marfa :p
 
ca orice imperiu care se respecta, si imperiul meu isi are imparatul.




El e Ghita si tocmai a primit o grisina cu care nu prea stie ce sa faca. Sau unde sa o devoreze. Asa ca sta putin pe ganduri. Intre timp ne ofera sansa sa-l imortalizam pentru eternitate.
 
unde-i imparatul?

<r><B><s></s>UNDE-I IMPARATUL? ... scoate-l un pic din colivie ...ca vreau sa-i zic vreo doua....<e></e></B><br/>
<br/>
<E>:D</E> <E>:D</E> <E>:D</E> <E>:D</E> <E>:D</E> <E>:D</E> <E>:D</E> <E>:D</E> <E>:D</E> <E>:D</E> <br/>
<br/>
<IMG src="http://img512.imageshack.us/img512/70/pitzifs4.jpg"><s>
URL><e>
</e></IMG></r>