E 69 - reconditionare (lumini,far central etc.)

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Ai dreptate Silviu, azi am luat la rand toate magazinele de pe Maica Domnului, si nu am gasit galben/rosu... Oricum cand o sa gasesc le schimb.
 
Am facut si plugul (rile)!

E69-18.jpg


Mai am de rezolvat problema izolatorilor! Crezusem ca am gasit solutia folosind margeluse de sticla dar nu se lipesc bine intre ele... asa ca ma ma i gandesc!

@LDH

Multam fain pentru pozele de insiratie! Sunt chiar foarte interesante!
 
Prognosis a spus:
Am facut si plugul (rile)!



Mai am de rezolvat problema izolatorilor! Crezusem ca am gasit solutia folosind margeluse de sticla dar nu se lipesc bine intre ele... asa ca ma ma i gandesc!

Domn'le o idee ar fi folosirea garniturilor folosite la etansarea firelor din conectorii din industria auto .... colegii din Cluj cred ca au folosit la catemara home made ( au LDH poate ... nu mai stiu exact ) ceva care semana izbitor cu izolatorii respectivi ( in poze parca erau verzi ) ....
Daca nu poti face rost de ei , poti sa-mi dai un pm cu sectiunea firului pe care vrei sa-l folosesti si vorbesc cu fostii colegi pentru citeva "free samples" :roll: :roll: :roll:
 
Bineeeee......, ma limitez doar la a arata cum se fac izolatorii dint-o bagheta de plastic strunjita pe o masina de gaurit (cu pila!)...si un troleu "selbst gebaut".

100_1297.jpg


Modelul, e drept, este asa cum arata in ep.II.

E69.05 e un UNICAT, asa cum au fost toate locomotivele seria 69 (foste LAG 1....etc) de pe linia Murnau-Oberammergau, deci nu-l putem bricola oricum (ca sa ma abtin de la alt termen).
Vezi:
http://www.railfaneurope.net/pix/de/electric/historic/E69/pix.html

http://de.wikipedia.org/wiki/DRG_Baureihe_E_69

http://www.hfkern.de/Vorbild/E169_S3.html

PDI-ul :D
 
Salut!
Am si eu o mica curiozitate, studiind mai multe poze cu E69, si machete.
Locomotiva, modelul real, avea spite? (din cate am vazut din poze, avea). Si daca da, stie careva....cate spite avea si ce diametru aveau rotile?
Si tot ca si curiozitate, ceva site-uri cu poze mai detaliate ale E6905? cam am cautat pe google si nu am prea gasit (Poate nici nu stiu eu sa caut bine ;) )
O seara placuta tuturor
 
@tyco

E69 are roti cu spite de 1000mm diametru. Pot fi folosite rotile de la tenderul lui BR55 dar sunt necesare niste modificari, ca sa nu se "taraie" cu fundul pe macaze!

PDI