Bine ati venit !

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Ok...merci de intampinare.
Sunt din Brasov.
Iar in loc de strudel cu mere cred ca ar merge un snitzel vienez sau/si o bere rece, la halba normal.
Sa inceapa joaca.......serios :)
 
salut,ma numesc alex am 14 ani si sunt si eu cuprins de aceasta pasiune ! Inca nu am un start set dar doresc sa achizitionez unul de sarbatori !
 
desi urmaresc demult acest forum (ca si altele asemanatoare), nu am prea multe postari, din lipsa de timp/cunostinte prea avansate in domeniu; primul trenulet il am de prin 87-88, a fost un start set la scara TT cumparat de la Libraria de linga Obor, dupa o jumatate de ora de stat la coada :) ; dupa aceea , din diverse motive, nu am reusit sa mai cumpar decit o locomtiva si un vagon plus citeva macaze; dupa Revolutie, odata cu disparitia produselor BTTB, am renuntat pentru un timp la hobyy, pina acum vreo 3 ani, cind am reinceput sa cumpar linii si macaze pentru o proiectata diorama ; insa, din cazua spatiului redus si a dorintei de a avea u circuit cit mai complex (in sensul de cit mai lung, nu cu multe spatii de manevra), in aceasta primavara am renuntat la TT si am trecut la scara N, achizitionind de la Roco o locmotiva OBB Rh 1044 si doua vagoane Eurofima, plus niste macaze si sina flexibila; intre timp am facut si blatul dioramei, la dimensiunea 120x180 cm, pe care am reusit sa montez si ceva linii; lucrul inainteaza foarte greu insa din diverse motive i
- lipsa de timp
- necesitatea de a ma documenta inainte de a face anumite lucrari
- bugetul este alocat in transe
- lucru pe mai multe fronturi (iluminare vagoane, achizitie macaze, achizitie material rulant, achizitie diverse unelte necesare),
- accidente nefericite care au dus la arderea centralei digitale Roco si necesitatea de a cumpara alta;
- dificultatea de a gasi material rulant si linii
Totusi, incet incet lucrurile incep sa prinda contur, si sper ca in curind sa am macar un circuit functional

Preferintele mele se indreapta spre material modern, epoca IV-V, iar ceea ce ma intereseaza in primul rind este un traseu cit mai complex pe mai multe nivele, si nu spatii de manevra; de asemenea nu tin neaparat la detaliile modelelor, cel putin deocamdata, important e sa fie functionale; Traseul este complet fantezist, insa la materialul rulant incerc sa ma incadrez in epocle amintite, cu material european
 
Buna tuturor. In sfarsit, am reusit sa ma registrez pe forum. Am auzit despre ac. forum de la "cunostinte", adica de la pasionatii de cale ferata si de modelism feroviar din Oradea. Ieri am facut si o comanda de la magazinul online. :roll: Din pacate numai astazi am citit, ca exista reducere la membrii din forum. Nu-i bai, ca mai facem comanda la niste accesorii si atunci folosim si reducera. :D Eu-s din Oradea si imi place si calea ferata si modelismul feroviar. Daca i-mi permiteti, vreau sa prezint galeria mea de foto:

http://s242.photobucket.com/albums/ff209/oberleitung/

Galeria este in continua dezvoltare... 8) Vizionare placuta si o zi buna in continuare tuturor!
zOLi (OL = OberLeitung)
 
Bine ai venit, oberleitung! Frumoase fotografiile tale! Asteptam sa ne prezinti si realizarile in modelism feroviar.
Succes!!
 
Salutare tuturor!
Numele meu este Paul, sunt din Arad si am pasiunea aceasta in sange.
Deocamdata colectia de machete este cam mica dar sper ca se va inmulti cu timpul :D

Toate cele bune!
 
bine ai venit. simte-te ca acasa. si uimeste-ne cu putinul pe care il ai. ca toti de la nimic pornim si ajungem mai bogati si mai saraci.
 
Multumesc pentru incurajari!
Am un start set Piko cu Taurus si 3 vagoane. Si am mai cumparat cateva vagoane de marfa Roco si unul de bere Piko.

Am inceput sa imi construiesc o diorama, cam mica din lipsa de spatiu, o voi prezenta mai tarziu.

Tot in colectia mea se afla un E69 Piko vechi, cu tractiune pe cureluse, care de asemenea o voi prezenta la topicul adecvat :wink: