Depoul lui Endo

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Azi am primit cadou de la colegul meu de serviciu, direct din Germania ;-) o cutie cu bombonele. In mijlocul acestora se afla (nu pus de el ... ) urmatorul articol :confused:



Este inscriptionat, fireste cu reclama pentru producatorul de dulciuri ... scara 1/87 ;-) Nu dulciurile !!!!

Deci, s-a alaturat parcului de TIR-uri. :wink:

 
Sunt onorat sa va prezint noua achizitie... ;-)

Locomotiva electrica RH 1044 de la OBB. O minunatie digitala cu sunete :D !!!

DSCF6338.jpg


DSCF6337.jpg


DSCF6336.jpg


DSCF6335.jpg


DSCF6334.jpg


Un filmulet cu ea .... scuze pentru calitate !!!



Nu am montat inca toate accesoriile. Se misca foarte real si sunetele sunt nemaipomenite !!! Merita toti banii !!!! ;-) ;-) ;-)
 
Sunetele sint ..."comandate " intr-un anumit fel?Sirena se aude la fiecare pornire, sau tu o actionezi?Frumoasa masinarie, in orice caz.
 
Din ce mi-am dat seama pana acum are cam urmatoarele sunete.

F1 - porneste - se aude o chestie de presiune, cum ridica pantograful, o usa, pornirea motorului, care imi face impresia ca este format din mai multe sunete si secvential si unele peste altele. Foarte real.

F2 - Horn - apesi o data si incepe, a doua oara opresti ... cat de lung vrei.

F3 - Am inteles de pe net ca ar fi compresorul. Alt sunet complex in care se aud motoarele ambalate, pufaituri. Asta poate fi comandat manual, dar intra si automat, daca sta locomotiva cu motorul pornit mai mult timp.

F4 - sunt niste frane. Dar nu franele locomotivei care intra automat, ci alea care se aud la viteze mari cand franeaza garniturile de iti tiuie urechile. Asta poate fi pornit si oprit, cat de lung vrei.

Un lucru interesant fata de alte locomotive. Cand franeaza la viteze mici se aude un pufait dupa ce opreste, fara sa scartaie. La viteza si franare mai mare scartaie. Prima data nu mi-a placut, dar mi-am dat seama ca e mult mai reala treaba. Altele scartaie tot timpul, fie la viteza mare, fie mica si probabil ca si la fel de mult, nu conform cu viteza.

Posibil sa aiba mai multe sunete, dupa spusele unora, dar nu am reusit sa le gasesc. Oricum si astea daca sunt toate sunt atat de bine lucrate ca nu are nevoie de mai multe.

Cand se opreste se aud motoarele cum se opresc, o usa sau pantograful coborat cred si un pufait luuuung.

Farurile sint asa mai chioare fata de altele. Dar mi se par mai reale. Are lumini si pe la sala motoarelor, iar vopseaua de pe ea si detaliile o faca sa arate destul de real.

Daca am timp intr-o zi, ma primiti si sunteti curiosi, vin sa v-o arat acolo unde va intalniti. :p
 
Te asteptam cu depoul deschis :p .Cand ai drum prin Cluj, te invitam la club.Daca ne prezinti si locomotiva cu "galagie" e si mai bine.
 
Asta daca nu ti-o ia inainte Conectorxp

Sper sa nu ... o sa iau si eu un sunet pentru Blue Tiger 2. Mai mult ... intre noi nu este concurenta, ci colaborare. Asa ca sper sa va bucurati de doua Blue Tiger (1 si 2) cu SUNETEEEE !!!! :twisted:
Probabil ca le vom programa diferit cand vom avea posibilitatea.

Deci va fi un concert pe sine cu sala in picioare !!! 8) :p ;-) :D
 
Endo_ro a spus:
Asta daca nu ti-o ia inainte Conectorxp

Sper sa nu ... o sa iau si eu un sunet pentru Blue Tiger 2. Mai mult ... intre noi nu este concurenta, ci colaborare. Asa ca sper sa va bucurati de doua Blue Tiger (1 si 2) cu SUNETEEEE !!!! :twisted:
Probabil ca le vom programa diferit cand vom avea posibilitatea.

Deci va fi un concert pe sine cu sala in picioare !!! 8) :p ;-) :D

:lautar: :lautar: :fluierat:

Vorbeam cu Endo si eu am hotarat sa il programez cu sunetele de la DA60 sau Vossloh G2100 sau cu sunetele defaul ale unei locomotive echipate cu Motor General Electric (Blue Tiger are asa ceva) , doar ca are mai multe efecte si sunete .

Dar cand instalezi pachete de sunete , instalezi si caracteristicile dinamice ale respectivei locomotive , deci un Blue Tiger se va misca ca un DA60 :D.